Pikaiset kuulumiset

2016-05-06%2B02.40.34%2B1.jpg

Apua, tulipa pidettyä pieni blogitauko ja paljon kerrottavaa olisi. Viime viikko oli niin vauhdikas etten yksinkertaisesti vain ehtinyt avata blogia enkä jaksanut asiaa hirveästi stressatakaan. Tuli otettua varsinainen irtiotto arjesta.

Kaikki alkoi Ruotsin reissusta, josta aion vielä kirjoitella ihan oman postauksen. Rauhallinen reissu tyttöjen kesken päättyikin megabiletykseen takastulomatkalla ja valehtelematta se teki todella hyvää. Ennen äidiksi tulemista olin aika vauhdikas tapaus ja äitiys on rauhottanut itseäni niin paljon, että välillä täytyy ihan pysähtyä katsomaan peilistä, onko siellä se sama tyttö vielä tallella.

Ruotsin reissun jälkeen ehdin hengähtää vain muutamaksi päiväksi, sillä keskiviikkona oli tiedossa jo työpaikan kesäjuhlat. Alkuperäinen suunnitelma ilmaantua paikalle autolla kuopattiin ja löysin itseni vielä jatkoilta kapakasta.

Vain torstain pyhäpäivän verran ehdin toipua, kun taas oli jo lähdettävä kohti seuraavia koitoksia. Nimittäin hyvän ystäväni, jonka olen tuntenut tokalta luokalta lähtien, 30-vuotis synttäriristeilylle. Vielä perjantaiaamuna emmin koko risteilyä, mutta niin vain sitä bailattiin taas aamuyön pikkutunneille saakka. Lauantaina meno jatkui viihteen puolella, uhkasin jopa lähteä mieheni ystävien kanssa keskustaan baariin, mutta lopulta väsymys vei voiton ja taltutti tämän mamman.

Nyt on lopultakin juhlat juhlittu ja on aika rauhoittua takaisin normaaliin arkeen. Tämä vuosi tulee kyllä olemaan vielä vilkas, nimittäin kolmekymppisiä on tiedossa tasaiseen tahtiin, olenhan vuosimallia 86.

Jos meidän arki kiinnostaa enemmänkin, niin löydyn myös Snapchatista nimimerkillä Nina.msr eli sinne kannattaa liittyä seurailemaan, jos blogissa meno on hiljaista. 🙂 Myös Instagramissa päivitystä tapahtuu silloin kun blogissa ei, joten suosittelen seurailemaan sielläkin @montasyytarakastaa.

Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *