Ei huvita

kaikenlaista-22.jpg

Mitä pidempään on kirjoittamatta tänne, sitä suuremmaksi kynnys kasvaa kirjoittaa ollenkaan. Lupasin kirjoitella meidän Tallinnan kylpyläreissusta, Tukholman reissusta, sisustushankinnoista, tämän kesän terassi- ja pihasuunnitelmista ja vaikka mistä, mutta en saa nyt mistään kiinni. Kameraa en ole jaksanut kaivaa esiin juuri ollenkaan, saati siirtää vanhoja kuvia koneelle käydäkseni niitä läpi. Nyt pitäisi vain ryhdistäytyä, sillä missään nimessä en halua blogin kirjoittamista lopettaa.

Tuntuu, että tämä kirjoitusblokki on sellaista kausiluontoista ja se iskee monelle bloggaajalle samaan aikaan eli mennään samassa syklissä ajatusten kanssa. Olenkin lukenut viime aikoina useammankin blogista vastaavanlaisista tuntemuksista, ettei huvita kirjoittaa. Tällä hetkellä muut sosiaalisen median kanavat vie mennessään ja itse roikun ainakin enemmän Snapchatin puolella. Jopa Instagram-tilini on kuihtunut kasaan, koska snäppäily on vaan niin paljon hauskempaa. Siellä ei tarvitse miettiä jokaista snäppiä, koska ne on voimassa vain sen yhden vuorokauden ajan. Blogikirjoitukset kun taas jäävät tänne hamaan tappiin saakka, tulee tänne tehtyä paljon harkitumpia julkaisuja.

Toivottavasti jaksatte silti pysyä mukana ja jos teillä on jotain toivepostauksia, niin laittakaa mulle ehdotuksia tulemaan, jospa se kirjoitusinto sieltä taas nostaisi päätään. Tässä kuitenkin kuvia kuluneilta viikoilta, ollaan nautittu paljon auringosta pyöräillen ja ihan vaan omalla pihalla. 🙂

kaikenlaista-14.jpg

kaikenlaista-15.jpg

kaikenlaista-24.jpg

kaikenlaista-42.jpg

kaikenlaista-50.jpg

kaikenlaista-52.jpg

kaikenlaista-53.jpg

kaikenlaista-57.jpg

kaikenlaista-67.jpg

kaikenlaista-76.jpg

kaikenlaista-82.jpg

kaikenlaista-86.jpg

kaikenlaista-89.jpg

kaikenlaista-99.jpg

kaikenlaista-104.jpg

kaikenlaista-105.jpg

kaikenlaista-116.jpg

kaikenlaista-118.jpg

kaikenlaista-121.jpg

kaikenlaista-122.jpg

kaikenlaista-124.jpg

kaikenlaista-134.jpg

kaikenlaista-136.jpg

kaikenlaista-143.jpg

kaikenlaista-146.jpg

kaikenlaista-152.jpg

Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *