Kesän toivottaminen tervetulleeksi Hakolan showroomilla

vieraat.jpg
Kuva lainattu Design Wash -blogista.

Kaikki varmasti jo tietävät, miten fiiliksissä olen Hakolan tuotteista ja olen ihastellut jo pitkään Hakolan luovan johtajan Annaleena Hämäläisen kotia Instagramissa. Olinkin siis melkoisen täpinöissä, kun sain Annaleenalta kutsun heidän kotiinsa, joka toimii Hakolan kotishowroomina. Yhdessä Hakolan ja Havin kanssa toivotimme kesän tervetulleeksi viime perjantaina, tarjoiluista vastasi Uotilan leipomo ja Happy Joe.

Tutustuin Hakolan tarinaan jo sohvaostoksia tehdessäni ja suuren vaikutuksen minuun teki perheyrityksen historia ja heidän vuosi sitten tekemänsä muodonmuutos ja brändin uudistus tällaisina haastavina aikoina. Nyt viimeisimpänä he ovat päättäneet hyödyntää nuoria suomalaisia muotoilijoita ja tuloksena syntyi kauniita tuotteita, jotka istuvat erinomaisesti Hakolan konseptiin.

Meiltä löytyy siis entuudestaan Hakolan Cosy sohva, jota olen blogissa ylistänyt jo useampaan otteeseen. Nyt Hakolalta on tulossa uusi sohvamalli, joka oli Annaleenan kotona nähtävillä ja rakastuin siihen palavasti, kääk. Sen lisäksi olen himonnut jo talvesta saakka Woody ruokapöytää, johon ihastuin ensimmäisen kerran No Home Without You -blogissa ja nyt nähdessäni sen livenä, haaveet ruokapöydästä kasvoivat entisestään.

Hakolan ihanat sisustusuutuudet valloittivat myös sydämeni nähdessäni ne livenä Annaleenan kotona erilaisissa käyttötarkoituksissa. Lempi-hyllyn voisin sijoittaa meidän kotona useampaankin paikkaan, samoin Riippu-hyllyn. Lippa-hylly sopisi meidän pieneen tuulikaappiin ja miksei makuuhuoneeseenkin. Myös Round-sohvapöytä oli todella söpön näköinen ja jos joskus sohvapöydän meille vielä hankin, taidan päätyä juuri tuohon.

Harmi, kun en ottanut kameraa mukaan, niin en voi näyttää teille miten upea Annaleenan koti on ja miten upeasti tilaisuus oli laitettu. Onneksi paikalla oli kuitenkin myös muita bloggaajia, joten jos haluatte nähdä millaista paikan päällä oli, löydätte lisää kuvia mm. täältä ja täältä.

Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *