Uusi menopeli

velocity-13.jpg

Kevät on ollut todella suotuisa työmatkojen taittamiseen pyörällä ja sen myötä pyöräilyinnostus on kasvanut niinkin suureksi, että suunnittelemme perheen kesken pyöräilyretkeä Ahvenanmaalle. Ollessani alakouluikäinen, teimme vastaavanlaisen pyöräilyretken ja se on syöpynyt mieleeni niin mukavana reissuna, että halusin päästä nyt kokemaan samanlaisen retken oman perheeni kanssa.

Mutta mikä urheilulaji ei vaatisi hieman välineurheilua? Pyöräni ei ollut montaakaan vuotta vanha, mutta tuntui siitä huolimatta niin antiikkiselta ja oli yllättävän raskas. Törmäsin XXL Sportissa söpöön mintunväriseen citypyörään, joka muistutti ulkoisesti huomattavasti arvokkaampaa ja varmasti myös laadukkaampaa, kotimaista Pelagon Brooklyn pyörää, jota olen himoinnut siitä saakka, kun äitini sai sellaisen.

Piti tietysti heti keksiä miljoona syytä miksi hankkisin itselleni toisen pyörän, kun edellisessä ei ole mitään vikaa. Enkä kyllä sitä hankkinutkaan heti, järki voitti. Kunnes eilen olin ostamassa tavarakoria pyörääni ja huomasin XXL Sportissa saavan kaikista hinnoista -25 % alennusta. Siinä kohtaa järki petti ja niin vain kävelin kaupasta ulos tavarakorin sijaan uuden pyörän kanssa, jossa oli tavarakori mukana. 🙂

Hymyissä suin pyöräilin suoraa päätä kotiin uuden pyöräni kanssa ja heti kotipihalla piti se kuvata kaikista kulmista ja jäädä vain istumaan ja ihastelemaan tuota syötävän söpöä minttua ystävääni. Tällä jos jollain kehtaa lähteä Ahvenanmaalle!

velocity-11.jpg

velocity-3.jpg

velocity-12.jpg

velocity-10.jpg

velocity-5.jpg

Mainos alkaa

Sähkön hinta on nyt ennätys korkealla. Säästä sähkössä ja ota tästä Kotimaan Energian kiinteähintainen ja turvallinen sähkö 24 kuukaudeksi alkaen 9,97 snt / KwhMainos päättyy

Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *