Kesäkattaus

kamppakuvat-45.jpg

Meille saapui eilen kotiin spesiaaleja vieraita, joita varten viimeiset kaksi päivää on mennyt häärätessä kodin parissa stailaten ja siivoten. Vielä en viitsi paljastaa sen enempää, mutta sain vihdoinkin kaivettua kameran esiin ja ottaa hieman päivitettyjä kuvia kodistamme.

Olen ollut kevään aikana huolimaton kalenterin päivittäjä ja yksi jos toinenkin tapaaminen ja meno on unohtunut laittaa kalenteriin. Voitte varmaan arvata mitä siitä on seurannut. No onneksi tässä eilisessä tapaamisessa kuitenkin sain edellisenä päivänä vielä vahvistuksen ja pieni paniikkihan siinä iski, mutta ennätin saada paikat kuntoon.

Katoin pöytämme kesäiseksi ja leivoin hädissäni ensimmäistä kertaa elämässäni britakakun, joka on yksi ehdottomista kesän lemppareistani ja siitä tulikin todella syötävän suloinen ja makukin oli mainio.

Koko viikon sää on ollut kuin unelma ja sitten eilen vieraita vastaanottaessa taivas pimeni ja kaatosade laskeutui ukkosten kera. Kyllä harmitti ja juuri kun vieraat olivat poistumassa, taivas repesi ja auringonsäteet valaisivat koko olohuoneen. Noh, ei voi mitään.

kamppakuvat-33.jpg

kamppakuvat-40.jpg
kamppakuvat-35.jpg

kamppakuvat-44.jpg

kamppakuvat-49.jpg

kamppakuvat-51.jpg

Mainos alkaa

Mainos päättyy

Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *