Kesäflunssa

kukkienkeraysta-3.jpg

Viime perjantaina hakiessani Elistä päiväkodista kertoi päiväkodin hoitaja Eliksen olleen poikkeuksellisen vaisu ja mietittiin siinä sitten mahtaako olla tulossa kipeäksi. No tulihan se. Lauantaina mitattiin Elikseltä lämpöä ja sunnuntaina oli jo yli 39 astetta kuumetta. Eliksellä tulee myös lähes poikkeuksetta kurkku kipeäksi aina flunssan yhteydessä ja se yltyy niin pahaksi, että vie ruokahalun. Ollaankin tässä sitten nautittu vähän erilaisesta ruoasta ja menty Eliksen ehdoilla. Onneksi kaupoista saa jo tuoreita mansikoita ja pensasmustikoita, joita ollaan raahattu paljon kotiin. Hedelmät ja marjat tuntuvat maistuvan nyt parhaiten ja pääasia, että jotain uppoaa.

Alkuviikko on sairastettu vielä kotona ja Eliksellä energiaa tuntuu riittävän kuumeesta ja ruokahaluttomuudesta huolimatta. Todella vaikea saada lapsi ymmärtämään, että pitäisi levätä ja piirretyt on koluttu jo Netflixistä ja Yle Areenasta läpi. Tänään aamu alkoi jo kukonlaulun aikaan ja Elis alkoi jo hyppimään seiniä pitkin, joten oli pakko antaa periksi ja lähteä ulkoilemaan. Nappasin kameran mukaan ja lähdimme keräämään kukkia, mikä on Eliksen lempipuuhaa. Tarkoituksena oli myös samalla napsia vähän testikuvia, nimittäin tulevana viikonloppuna olisi tarkoitus ottaa kuvia tuttavan lapsesta. Halusin vähän tunnustella miten aikaisin aurinko nousee, miten se vaikuttaa kuviin ja missä saataisiin kauniit ja kesäiset kuvat.

Nyt jatkan Eliksen kanssa touhuamista ja yritän saada pojan vähän nukkumaan. Aurinkoista viikkoa kaikille. 🙂

kukkienkeraysta-7.jpg

kukkienkeraysta-10.jpg

kukkienkeraysta-11.jpg

kukkienkeraysta-13.jpg

kukkienkeraysta-14.jpg

kukkienkeraysta-16.jpg

kukkienkeraysta-17.jpg

kukkienkeraysta-18.jpg

kukkienkeraysta-23.jpg

kukkienkeraysta-26.jpg

kukkienkeraysta-27.jpg

Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *