Ihana minttu jakkara ja Habitare lippujen voittaja

minttujakkara-6.jpg

Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille! Sää on synkkä ja sateinen, mutta piristykseksi esittelen uuden söpöläisen, jonka tilasin Ellokselta. Olin ihastellut tuota mintun väristä jakkaraa jo pitkään, raaskimatta sitä kuitenkaan tilata. Mitään tarvetta jakkaralle ei nimittäin ollut, mutta onhan se nyt niin ihana että lopulta sydän vei voiton ja kun Elloksen kaikista huonekaluistakin sai -20% alennusta, päätin sen ostaa. Mikään hintavahan tuo ei ollut, mutta yritin silti pitkään järkeillä sen hankintaa ja olen kyllä oikein tyytyväinen, että sen lopulta päätin ostaa. Se on ihana väripilkku olohuoneessa, vai mitä? 🙂

Viime viikolla laitoin arvottavaksi kaksi lippua Habitareen ja lupasin ilmoittaa voittajan heti maanantaina. Olen nyt arvonnan suorittanut ja voittajaksi selvisi Sanna J kommentillaan ”Kahdella mukana 🙂 teillä on kyllä upea koti! Olishan se kiva päästä hakemaan ideoita tulevaan kaukomaan kotiin ;)”.

Paljon onnea Sanna J, olen sinuun yhteydessä sähköpostitse ja toivottavasti löydät Habitaresta sisustusideoita teidän tulevaan kaukomaan kotiinne. 🙂

minttujakkara-11.jpg

minttujakkara-10.jpg

minttujakkara-7.jpg

minttujakkara-5.jpg

minttujakkara-3.jpg

minttujakkara.jpg

Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

Ihana minttu jakkara ja Habitare lippujen voittaja” kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *