Rocky Road keksit purkista

rockyroadkeksit-4.jpg

Olen todella herkkä houkutuksille ja uutuuden viehätys saa käyttäytymään harkitsemattomasti. Viikonloppuna olin Citymarketissa ja en voinut olla huomaamatta näitä söpöjä lasipurkkeja. Ideahan on vanha ja olen itsekin joskus miettinyt esimerkiksi päiväkodin tädeille lahjaksi vastaavanlaisia ideoita, joissa purkkiin on valmiiksi laitettu esimerkiksi herkullisen kaakaon raaka-aineet. Näissä purkeissa oli kuitenkin kyse kekseistä, joita oli kolmea eri sorttia. Itseäni houkutteli tämä vaahtokarkeilla varustettu Rocky Road -keksipurkki ja se lähti mukaan kotiin. Hintaa purkilla oli 7,99 euroa eli melko paljon, kun miettii paljonko raaka-aineet maksaisi erikseen.

Keksien valmistukseen tarvittiin lisäksi 90 g voita sekä 1 kananmuna. Lasipurkin sisältö sekoitettiin voin ja kananmunan kanssa ja taikina jaettiin pellille 18 palloksi, jotka painettiin kevyesti. Mielikuva kekseistä valmiina oli aivan erilainen, vaahtokarkit nimittäin sulivat ihan kamalan näköisiksi. Maku oli kuitenkin aivan taivaallinen ja jos ulkonäön ei anna hämätä, voisi näitä popsia useammankin kerralla.

Idea oli oikein hauska, mutta suolaisen hintansa vuoksi jäi kyllä yhteen kokeiluun. Sen verran kivaa leipominen on, että maltan kyllä jatkossakin valmistaa herkut ihan itse. 🙂

rockyroadkeksit-9.jpg

rockyroadkeksit.jpg

rockyroadkeksit-24.jpg

rockyroadkeksit-22.jpg

Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *