Syksyn tullessa pehmeyttä olohuoneeseen

uusimatto-3.jpg

En varmasti ole ainut, joka pikkuhiljaa tuo sisustukseen lisää pehmeyttä ja lämpöä syksyn tullessa. Olen ollut jo muutaman vuoden ajan vannoutunut nykyiselle Linie Designin Asko Mixed -matolle, jopa niin vannoutunut, että ostin toisen samanlaisen maton varastoon, jos nykyiselle sattuisi jotain peruuttamatonta. Toinen matoista sai kuitenkin heinäkuun lopussa uuden kodin entisen mieheni poikamiesboksista. Monen epäonnistuneen mattohankinnan kautta löysin villamatoista tosirakkauden, ne kestävät aivan älyttömän hyvin lapsi- ja eläinperheessä. Olin kuvitellut villamatot täysin päinvastaisina, herkästi pilalle menevinä ja ikävän tuntuisilta paljaalle iholle. Olen edelleenkin hulluna meidän Linie Designin Asko Mixed -mattoon, mutta kuten postauksen otsikkokin sen kertoo, aloin kaipaamaan pimeneviin syysiltoihin lisää lämpöä ja pehmeyttä sisustukseen.

Näin eräässä asunnon myynti-ilmoituksessa aivan ihanan ryijymaton ja asunnon sisustus oli muutenkin todella samantyylinen kun meidän. Muistin samantien nähneeni kyseisen maton Elloksen valikoimassa jo aikaisemminkin ja ihastelleeni sitä. Oikeastaan tuo asunnon myynti-ilmoitus sitten sinetöi päätökseni tilata kyseinen Tanger-ryijymatto, sillä sitä ennen olin epäröinyt sen sopimista meidän sisustukseen.

Ja tässä tämä matto nyt on ja pidän siitä aivan valtavasti. Olkoot tämä meidän syys- ja talvimatto ja sitten keväällä voin taas kaivaa esille pettämättömän suosikkini, Linie Designin Asko Mixed -maton. Mitäs te olette mieltä tästä matosta? Tekisikö mieli tehdä pieni pesä matolle, kääriytyä viltin alle ja laittaa takkaan tuli? Noh, takka jääkööt sytyttämättä, se on ihan syystä piilotettu tuonne nurkkaan nojatuolin ja viherkasvin taakse. 😀

uusimatto-5.jpg

uusimatto-11.jpg

uusimatto-4.jpg

uusimatto-10.jpg

uusimatto-7.jpg

Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

2 kommenttia “Syksyn tullessa pehmeyttä olohuoneeseen

  1. Aivan ihana matto! Mäkin oon tuota katsellut, mutten varmaan uskalla ostaa tulevan vauva-arjen takia. 😛 Joskus tulevaisuudessa ois kiva saada tuollainen pehmeä ryijymatto taas.

    1. Kyllä mä uskaltaisin varmaan hankkia ryijymaton vauva-arjen keskelläkin, tosin meillä ei juurikaan pissa- tai kakkavahinkoja saati pukluvahinkoja Eliksen kanssa käynyt, joten ehkä sen vuoksi niin luottavaisin mielin uskallan suositella. 😀 Matto on kieltämättä aivan ihana. ♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *