Golden hour

elis-14.jpg

Tulin vastikään tutuksi termin ’golden hour’ kanssa ja sehän on juuri se kuvaushetki, jolloin kuvat ovat kauneimmillaan, ainakin omasta mielestäni. Matalalla olevan auringon kultainen hehku tuo kuviin lämpöä ja pehmeyttä. Myös valo heijastuu tällöin upeasti. Kultaisella hetkellä kuvatessa ei tarvitse olla edes alan ammattilainen onnistuakseen kuvissa, kuitenkin suositeltavaa on osata käyttää kameraa manuaaliasetuksilla. Muutoin kameran automatiikka yrittää korjata vastaista valoa.

Eilen illalla ajaessamme kotiin ruokakaupasta havahduin auringonlaskuun ja siltä istumalta päätin äkkiä kipaista kodin kautta hakemassa kameran ja pyöräillä lähipellolle pitkästä aikaa kuvaamaan Elistä. Nappasin myös koiran mukaan ja saatiin aika hauska kuvasarja.

Mitäs tykkäätte kuvista ja onko tuo ’golden hour’ -termi teille entuudestaan tuttu?

elis.jpg

elis-15.jpg

elis-3.jpg

elis-4.jpg

elis-8.jpg

elis-9.jpg

elis-11.jpg

elis-17.jpg

elis-18.jpg

elis-21.jpg

elis-22.jpg

elis-23.jpg

elis-26.jpg

elis-27.jpg

elis-30.jpg

elis-31.jpg

elis-32.jpg

Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

Golden hour” kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *