Toipilaana

smokeyeye.jpg

Viime viikolla Snapchatissa seuranneet tietävätkin joutuneeni viikko sitten lauantaina yllättäen sairaalaan ja siitä tähystysleikkaukseen. Viime viikko kuluikin sitten kotona toipuessa ja maanantaina palasin takaisin töihin ja alan jo voimaan paremmin.

Huomasin itsessäni hauskoja piirteitä toipuessani, enhän ole koskaan ennen pakotettu ns. vuodelepoon. En malta pysyä paikoillani juuri lainkaan ja tylsistyminen oli suurin kiukun aiheeni kuluneella viikolla. Pistin hanttiin niin lepäämisen kuin särkylääkkeiden syömisenkin suhteen.

Kaksi ensimmäistä päivää meni vielä suhteellisen kivuttomasti, heh heh. Silloin oli suorastaan mahdotonta nousta ylös kivuilta, mikä pakotti lepoon. Keskiviikkona lähdin jo lyhyelle lenkille koiran kanssa, jonka jälkeen innostuin kaivamaan meikkipussini esiin ja läppäristä YouTuben auki ja muutamat meikkitutoriaalit esiin. Olen yksi niistä, jotka päättävät kokeilla uusia meikkejä h-hetkellä kun pitäisi olla lähdössä ulos ja sehän ei koskaan pääty hyvin. Niimpä päätin nyt testata uusia juttuja kun en muutakaan tekemistä keksinyt ja olin itseasiassa aika tyytyväinen lopputulokseen.

Kerrankin onnistuneen meikin jälkeen päätin kaivaa kamerankin laukusta ja napsia muutamat kuvat. Olisihan se tietysti kiva jos joskus joku muu ottaisi näitä kuvia, mutta toisaalta itselleni ei ole ollenkaan luontevaa olla kameran edessä, joten yksin ollessa uskaltaa vähän hullutellakin. 😀 Kuvista ei ehkä uskoisi, että kyseessä on leikkauksesta toipuva henkilö, mutta mitäpä ei meikillä saisi taiottua. 🙂

kuva3.jpg

kuva2.jpg

kuva1.jpg

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *