Aamuiset maisemat

usvainen_aamu-1.jpg

Meillä on nyt kotona sen verran härdelliä, että sisustusaiheiset postaukset ovat väkisinkin jäissä vaikka muutamia juttuja onkin ollut teille tarkoitus kuvailla. 🙂 Sen sijaan tänään aamulla olin ulkoiluttamassa koiraa ennen töihin lähtöä ja kiinnitin huomion upeaan aamuiseen usvaan ja päätin napata kotoa kameran mukaan työmatkalle. En voi tarpeeksi hehkuttaa miten nautin pyöräilemisestä tällä hetkellä ja valehtelematta päivän kohokohtia on ollut nimenomaan työmatkapyöräilyt. Siinä sielu lepää, kun nappikuulokkeista tulee lempimusiikkia eikä tarvitse pyöräillä urheilusuoritteisesti, vaikka väkisinkin olen alkanut huomata laittaneeni isompaa vaihdetta silmään joka aamu.

Tällainen näky aamuisin tuo kyllä tarvittavaa energiaa päivään. Tuntia aikaisemmin jos olisin ollut kameran kanssa paikalla, olisi kuvat olleet moninkertaisesti kauniimpia, mutta ei näissäkään mitään vikaa ole. 🙂

Tähän loppuun sopiikin hyvin Eliksen suusta eilen aamulla kuultu hauska kommentti. Mistä tietää, että poika on viettänyt liikaa aikaa äitinsä seurassa? Kun hän aamulla matkalla päiväkotiin toteaa ”Äiti, katso miten kaunis maisema, siitä saisi hienon kuvan!”. Ihanaa viikkoa kaikille. <3

usvainen_aamu-14.jpg

usvainen_aamu-7.jpg

usvainen_aamu-5.jpg

usvainen_aamu-3.jpg

usvainen_aamu-2.jpg

usvainen_aamu-13.jpg

usvainen_aamu-11.jpg

usvainen_aamu-12.jpg

Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

2 kommenttia “Aamuiset maisemat

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *