Aamukuuden herätys

Tiistaiaamu käynnistyi kukonlaulun aikaan, kun aamuseitsemältä kurvasin Studio Vassin pihaan tukan päivitykseen. Luottokampaajani Anu antoi hieman noottia siitä, kun hoidan hiuksiani niin huonosti. Kampaajalla käyn kerran puolessa vuodessa ja lämpösuojasta ei tietoakaan hiuksia käsitellessä suoristusraudoilla ja kihartimilla. Okei, viime kerran jälkeen olen ottanut lämpösuojan käyttöön, mutta kampaajalla pitäisi varmaan käydä hieman useammin siistimässä latvoja ainakin.

Kesällä haaveilin pastellinsinisestä tukasta, mutta sellainen sävy ei kovin helppo ole toteuttaa. Sainkin tuolloin nauttia muutaman päivän ajan ihanasta pastellinsinisestä, mutta sitten se olikin jo pelkkä muisto vain. Pikkuhiljaa sävyn poistuessa palautui hiukseni takaisin kusenkeltaiseksi ja nyt eilen kävin sitten laittamassa takaisin kylmää sävyä niihin. Päätin nyt ottaa projektikseni hoitaa hiuksiani, sillä latvat olivat taas niin kuolleet, ettei kylmä sävy oikein mahtanut tarttua niihin, Anu on kuitenkin melkoinen taikuri.

Ei voisi kyllä melkein paremmin aamu alkaa, kun vaihtamalla kuulumisia ystävien kanssa kampaamon tuolissa, lattea nautiskellen. 🙂 <3

hiukset_nettiin.jpg

2 kommenttia “Aamukuuden herätys

    1. Ero on kyllä mieletön ihan livenäkin, mutta näissä ennen ja jälkeen kuvissa hämmentää aina kun ennen kampaajalle menoa tukka on takkuinen ja sekaisin ja kampaajilla on uskomaton taito föönätä ja laittaa tukka. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *