Metsän eläimet kakussa

metsakakku.jpg

Kakkutilauksia sen kuin tipahtelee ja viime viikot onkin mennyt melko pitkälti köökin puolella niitä suunnitellessa ja tehdessä. On ollut todella mukava päästä tekemään erilaisia kakkuja ja kaikista paras tunne on ollut se onnistumisen tunne kaikkien mahdollisten vastoinkäymisten jälkeen.

Muutama viikko sitten lähti tällainen nakukakku, jonka valtasivat ihanat metsän eläimet. Ensimmäistä kertaa tein kerroskakun ja se olikin yllättävän helppoa. Käytin Ikean isoja pillejä tukina alemmassa kakussa ja ne toimi oikein mainiosti.

Instagramissa kakkujen kuvat ovatkin päivittyneet jo ajantasalla, mutta laitan ne nyt vielä tännekin. 🙂

metsakakku-4.jpg

metsakakku-6.jpg

metsakakku-11.jpg

metsakakku-19.jpg

metsakakku-21.jpg

metsakakku-28.jpg

Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *