Elis 6v

Heipat täältä synttäreiden jälkimainingeista. Meillä vietettiin maanantaina Eliksen 6-vuotis syntymäpäiviä päiväkotikavereiden kanssa ja meno oli melko reteä. Alkuperäinen suunnitelma Hoplop-synttäreistä vaihtui kotisynttäreihin, kun Elikselle oli todella tärkeää saada dinosaurus-teemasynttärit, eikä juhlapaikaksi kelvannut edes lähellä sijaitseva asukaspuisto.

Onneksi saimme keittiöremontin juuri valmiiksi syntymäpäiviä varten ja kakun leivottua, tätä yhdistelmää ehdin jo hieman nimittäin jännittääkin. Tämän viikon sunnuntaina olisi tarkoitus vielä juhlistaa syntymäpäiviä sukulaisten kesken ja toiveissa olisi saada keittiö viimeisteltyä valmiiksi todellisia arvostelijoita varten. Seinistä ja katoista nimittäin puuttuu vielä jakorasioiden kannet ja postista odottelen riippuvalaisimia työtason päälle, joten katosta roikkuu tällä hetkellä vain kaapelit.

Tässä odotellessa olen kuitenkin saanut kerrytettyä mukavasti käyttökokemuksia keittiöstä, joten kunhan kokonaisuus on valmis ja ehdin kuvata keittiötä tänne blogiin, niin pystyn samalla jo kirjoitella teille hyvät ja huonot puolet suunnittelusta ja mitä olisin ehkä tehnyt toisin. 🙂

Mitäs tykkäätte meidän dinosauruskakusta?

synttärikakku

Elis 6v” kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *