Raksakuulumiset osa 3: Tilannekatsaus työmaalle

lakka kivitalo

Siitä onkin jo aikaa, kun viimeksi olen päivitellyt kuulumisia tänne blogiin meidän työmaalta. Siellä on hommat edennyt ja tilat alkavat hahmottua paremmin kooltaan.

Kakkoskerroksen ulkoseinät on nyt saatu valmiiksi ja kuvista poiketen kattoristikotkin on jo asennettu paikoilleen ja pian siellä alkaa vesikaton asennus ja ensimmäisen kerroksen lattiavalut. Ensi viikolla pitäisi myös tulla ikkunat. Otin nämä kuvat tontilta pääsiäisviikonloppuna ja näissä on vielä asentamatta viimeisimmät harkkokerrokset.

Kävimme tällä viikolla valitsemassa parkettia ja katselemassa laattoja ja nyt pitäisi tehdä päätös kahden eri parketin väliltä. Olemme miehen kanssa niin samaa mieltä kaikista valinnoista, että on ollut helppo tehdä päätöksiä. Suuremmaksi ongelmaksi on oikeastaan tullut yhteinen aika käydä tekemässä näitä valintoja. Yläkertaan olemme miettinyt lattiamateriaalia ja emme ole vielä täysin varmoja tulisiko lastenhuoneisiin kuitenkin laminaatti tai vinyylilankku ja meidän master bedroomiin olemme ajatelleet laittaa kokolattiamaton.

Haluaisitteko nähdä seuraavaksi suunnitelmia meidän master bedroomista tai kenties olohuoneesta ja ruokailutilasta?

lakka kivitalo

lakka kivitalo

lakka kivitalo

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *