Selkeän ajaton liesituuletin Lapetekilta

*Kaupallinen yhteistyö: Lapetek & Limente

lapetek

Yllätyin miten vaikeaa oli löytää oikeanlainen liesituuletin meille, sillä meidän kodin ilmanvaihtoa ohjataan liesituulettimella. Vaihtoehdot oli melko suppeat ja suurinosa tällaisista liesituulettimista oli kalusteiden sisään asennettavia tai muuten omaan tyyliin sopimattomia.

Olin epähuomiossa ostanut meille ensin Ikeasta liesituulettimen, joka osoittautui täysin vääränlaiseksi ja kävikin ilmi ettei Ikean valikoimassa ole lainkaan huippuimuria ohjaavia liesituulettimia. Täytyi siis laajentaa etsintöjä.

Nopealla googlettamisella päädyin Lapetekin sivuille ja siellä olikin selkeästi eroteltu huippuimuria ohjaavat liesituulettimet ja meille valikoitui Lapetekin JONA -liesituuletin.

lapetek

lapetek

lapetek

lapetek

lapetek

Lapetek on jo yli 30 vuotta toiminut suomalainen keittiöalan maahantuontiyritys ja tukkuliike ja niiden mallisto sisältää kattavan valikoiman altaita, hanoja, jätemekanismeja ja liesikupuja. Tuotteet tulevat alan johtavilta valmistajilta ympäri maailmaa. Lapetekin tuotteita jälleenmyyvät monet keittiökalustefirmat sekä LVI-liikkeet ja rautakaupat.

Lapetek on itselleni hyvinkin tuttu jo entuudestaan, sillä meidän edellisen keittiön liesituuletin ja välitilavalaisimet sekä pistorasiat oli niin myös Lapetekin. Nykyään valaisinpuoli Lapetekilla toimii erillisenä yhtiönä, kun vuonna 2015 Lapetek perusti niille tuotemerkin Limente.

Limenten valikoimasta löytyy välitilavalaisimien lisäksi myös katto- ja paneelivalaisimia, kylpyhuonevalaisimia, valonohjauslaitteita sekä pistorasioita. Meidän keittiöön tuli Limenteltä LED-profiilivalo välitilaan sekä 2-osainen pistorasia valokytkimellä ja lisäksi keittiön toiseen päätyyn yksi tasopistorasia. Nuo Limenten tasopistorasiat on kyllä valehtelematta kauneimman näköiset ja kyseisiä pistorasioita tulee meidän keittiöön myös uuteen kotiin.

limente

limente

limente

 

9 kommenttia “Selkeän ajaton liesituuletin Lapetekilta

    1. Joo niin on ja itselleni nämä liesituuletinasiat on edelleen vähän hepreaa, mutta joutui kyllä itseään vähän sivistämään tämän keittiöremontin myötä ja tulipahan opittua enemmän oman kodin ilmanvaihdostakin 😀

  1. Joo! Meillä oli ihan samat ongelmat liesikuvun etsinnässä muutama vuosi sitten kun keittiötä rempattiin. Oli kyllä ymmärrys, että sen pitää ohjata huippuimuria ja siinä pitää olla sulkuventtiili, joka on kiinni kun ei kokata, mutta niissäkin malleissa oli sitten vielä eroja – esim kolmi- tai nelinopeuksinen. Ja suurin osa oli tosiaan maustekaappiin integroitavaa mallia. Tai valkoisia. Rosterisia löytyi silloin tasan yksi meidän huippuimurin kanssa yhteensopiva malli. Ja nyt se onneton laite alkaa sekoilemaan, oon yrittänyt jo hiukan tutkia valikoimaa uudestaan. Täytyypä siis perehtyä myös Lapetekiin tarkemmin.

    1. Joo edelleen tuntuu olevan suurinosa kalustemalleja mikä on todella ihmeellistä. Lapetekilla on kyllä tosi hyvä mallisto, vaikkakin suppea mutta löytyy jokaiseen eri huippuimuria ohjaavaan tyyppiin oma mallinsa! 🙂

    1. Joo nämä Lapetekin mallit on todella kivoja kun on melko huomaamattomia ja siroja. 🙂

  2. Tyylikäs liesituuletin. Meillä on samanhenkinen omassa keittiössa. Yksinkertaiset linjat toimivat aina!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *