Vaihtopäällisillä uutta ilmettä sohvalle

hakola sohva

Kävimme mieheni kanssa viikonloppuna keskustelua huonekaluistani ja miten niitä sijoitetaan uudessa kodissamme. Mieheni haaveilee konjakin sävyisestä nahkasohvasta, mutta tähän muutokseen ei meidän Hakolan sohvat taivu. Sen sijaan pidin mainospuheen miehelleni, miten nykyisiin sohviimme saa uutta ilmettä muilla kankaisilla päällisillä ja esittelin vaihtoehtoja heti Hakolan nettisivuilta.

Tämä keskustelu lopulta innoitti minut kaivamaan kaapista jo vuosi sitten ostamani marjapuuronsävyiset vaihtopäälliset Lazy sohvaan, jotka eivät koskaan ole päätyneet vielä sohvamme päälle. Olin jo aikeissa myydä nuo päälliset, mutta sisälläni kutkutti pieni kiinnostus nähdä miltä ne näyttää, joten päätin ne vaihtaa ja laittaa harmaat pesuun. Näin kesän kynnyksellä oli kyllä oikea aika vaihtaakin nuo päälliset, sillä ne näyttää nyt todella syötävän suloisilta!

Epäröin miltä näyttää kaksi erisävyistä sohvaa samassa tilassa, mutta ei tuo näky nyt niin levoton ole kuin mitä ajattelin. Tämä vaihto-operaatio innoitti minua miettimään muidenkin vaihtopäällisten tilaamista, myös Cosylle ja varmasti muuton kynnyksellä tulemme vielä toiset vaihtopäälliset hankkimaankin!

Löytyykö teiltä erisävyisiä vaihtopäällisiä sohviinne ja vaihdatteko niitä kausien tai fiiliksen mukaan?

hakola sohva

hakola sohva

hakola sohva

hakola sohva

6 kommenttia “Vaihtopäällisillä uutta ilmettä sohvalle

  1. Kaikkiin sohviin ei toki olekaan, mutta Ikeallakin on irroitettavat päälliset useammassa sohvassa ellei jopa kaikissa ja ostettavissa erivärisiä päällisiä. 🙂 Se on kiva ominaisuus!

 1. Ihana tuo roosan ja harmaan yhdistelmä. Raikastaa olohuoneen ilmettä.
  Itselläni on valkoiset sohvat eikä vaihtopäällisiä. Vaihdan tyynyjen ja huopien väri
  kyllä sesonkien ja vuodenaikojen mukaan.

  1. Halvemmaksi tuleekin tyynyjen ja huopien vaihtelu ja niin olen itsekin aina tehnyt, mutta nyt kun vihdoin on sohva jossa vaihdettavat päälliset niin kivasti muuttuu kyllä koko ilme erivärisillä päällisillä. 🙂

 2. En ole tiennytkään, että sohvaan voi ostaa vaihtopäällisen. Toi roosa iski minuun kyllä kovin – ihana!
  Olen tosi laiska vaihtamaan tyynyliinoja, pitäisi kyllä vaihtaa sohvatyynyihin jo jotkin hieman kesäisemmät 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *