Lagerhaus, ihana ruotsalainen sisustuskauppa

Lagerhaus on sellainen sisustuskauppa, johon on aina päästävä käydessäni Tukholmassa, siellä on niin ihania juttuja enkä koskaan ole sieltä päässyt lähtemään tyhjin käsin. Kuulin eilen Instagramissa, että heillä on verkkokauppa ja mikä parasta, he toimittavat Suomeen! Arvaatte varmaan, että sekosin verkkokaupassa täysin ja rikoin vuodenvaihteessa tekemäni lupauksen (click!). Hyvästi tarve- ja järkiostokset ja hellou heräteostokset!

Verkkokauppa (click!) oli pullollaan kaikkea ihanaa ja vaikka miten yritin nipistää ostoskoriani, oli loppusumma 160 euroa toimituskuluineen. En malta odottaa, että voin esitellä ostoksiani teille ja nyt jännitetäänkin toimituksen saapumista.

Yritin miettiä hankintoja sillä perusteella, että niille olisi paikka myös tulevassa kodissamme ja tällä perusteella karsinkin sieltä muutamia ihanuuksia. Tällä ajattelutavalla tein myös muutaman extrahankinnan, joten joudun jemmaamaan niitä vielä muutaman kuukauden.

Onko Lagerhaus teille tuttu sisustuskauppa ja oletteko vierailleet heidän verkkokaupassaan?

Kuvat: Lagerhaus press

2 kommenttia “Lagerhaus, ihana ruotsalainen sisustuskauppa

  1. Mäkin kävin ennen AINA Lagerhausissa kun kävin Tukholmassa, mutta sitten kun huomasin jo varmaan pari vuotta sitten, että heillä on myös verkkokauppa, niin ei oo pakko mennä enää Tukholmassa sinne 🙂 Mä tykkään erityisesti niiden käsisaippuoista, hyviä, tyylikkäät putelit ja halpoja.

    1. Mä en käsitä miten multa on mennyt tää verkkokauppa ihan ohi 😀 Toisaalta varmaan ihan taloudellista että en ole tiennyt siitä… Toivottavasti nykyään osaan tehdä järkevämpiä valintoja ja ei tuu törsättyä sinne jatkossa kaikkia rahoja. 😀 Täytyykin ens kerralla tilata käsisaippuaa sieltä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *