DIY keittiöpyyhkeen pidike

ripustin-12.jpg

Olin jo joskus kesällä ostanut Sinooperista kaksi tällaista somaa puista rengasta, tarkoituksena tehdä niistä jonkinlaiset ripustimet kotiin. Yhtenä päivänä Elis oli löytänyt renkaat ja ottanut ne mukaan leikkeihinsä. Sillä hetkellä päätin toimia ja kaivoin jäljelle jääneet palaset tuosta puuteriroosan värisestä nahkavyöstä, jolla tuunasin peilipöytään vetimet (katso täältä), ja toinen puurenkaista löysi äkkiä paikkansa keittiöstä.

Paikka on oikeastaan aika mainio, tähän saakka keittiöpyyhkeet on vain tungettu alakaappien ovenkahvoihin ja tippuvat niistä aina lattialle. Tämä on nyt sopivasti tiskialtaan vieressä ja siihen on helppo kuivata kädet.

ripustin.jpg

ripustin-2.jpg

ripustin-3.jpg

ripustin-4.jpg

ripustin-6.jpg

ripustin-7.jpg

ripustin-8.jpg

ripustin-9.jpg

ripustin-11.jpg

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *