Naulakko

naulakko-7.jpg

Siis naulakko, voitteko kuvitella… 😀 Joo-o, no mutta meille muutti jo elokuussa uusi naulakko, kun tuntui ettei ne vaatteet ja kaulahuivit ja kassit löydĂ€ muuten paikoilleen. Ilmeisesti on aivan sama kuinka monta koukkua tai naulakkoa on vain nĂ€itĂ€ varten ja silti takit on aina lattialla ja laukut ruokapöydĂ€llĂ€.

Elloksella on usein aika reilujakin alennuksia, mutta harvoin ne koskevat huonekaluja. Ja kun elokuussa lopulta rÀpsÀhti sÀhköpostiin alennuskoodi, jolla sai 20 % hinnasta pois myös huonekaluista, niin menin ja ostin tÀmÀn söpön naulakon meille.

En ollut todellakaan pitÀnyt tÀllaista avonaulakkoa edes vaihtoehtona meille, eihÀn se ole kertaakaan nÀyttÀnyt noin sievÀltÀ kun kuvissa vaan sen sijaan pursuaa niitÀ ulkovaatteita niin, ettei koko naulakkoa edes nÀy. Mutta niin pursuaa eteisen verhojen takanakin oleva naulakko ja lisÀnaulakon hankinta oli oikeastaan vÀistÀmÀtöntÀ.

Raivasin naulakon kuvausta varten vieden kaulahuivit, neuletakit, haalarit, pyörÀilykypÀrÀt ja laukut ja reput omille paikoilleen. Katsotaan kuinka kauan se on taas tÀmÀn nÀköinen.

naulakko-15.jpg

naulakko-16.jpg

naulakko-14.jpg

naulakko-10.jpg

naulakko-9.jpg

naulakko-8.jpg

naulakko-5.jpg

naulakko-4.jpg

naulakko-3.jpg

Mainos alkaa

Mainos pÀÀttyy

4 kommenttia “Naulakko

Vastaa

SÀhköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentÀt on merkitty *