Naulakko

naulakko-7.jpg

Siis naulakko, voitteko kuvitella… ūüėÄ Joo-o, no mutta meille muutti jo elokuussa uusi naulakko, kun tuntui ettei ne vaatteet ja kaulahuivit ja kassit l√∂yd√§ muuten paikoilleen. Ilmeisesti on aivan sama kuinka monta koukkua tai naulakkoa on vain n√§it√§ varten ja silti takit on aina lattialla ja laukut ruokap√∂yd√§ll√§.

Elloksella on usein aika reilujakin alennuksia, mutta harvoin ne koskevat huonekaluja. Ja kun elokuussa lopulta räpsähti sähköpostiin alennuskoodi, jolla sai 20 % hinnasta pois myös huonekaluista, niin menin ja ostin tämän söpön naulakon meille.

En ollut todellakaan pitänyt tällaista avonaulakkoa edes vaihtoehtona meille, eihän se ole kertaakaan näyttänyt noin sievältä kun kuvissa vaan sen sijaan pursuaa niitä ulkovaatteita niin, ettei koko naulakkoa edes näy. Mutta niin pursuaa eteisen verhojen takanakin oleva naulakko ja lisänaulakon hankinta oli oikeastaan väistämätöntä.

Raivasin naulakon kuvausta varten vieden kaulahuivit, neuletakit, haalarit, pyöräilykypärät ja laukut ja reput omille paikoilleen. Katsotaan kuinka kauan se on taas tämän näköinen.

naulakko-15.jpg

naulakko-16.jpg

naulakko-14.jpg

naulakko-10.jpg

naulakko-9.jpg

naulakko-8.jpg

naulakko-5.jpg

naulakko-4.jpg

naulakko-3.jpg

4 kommenttia “Naulakko

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *