Nyt juhlitaan!

mekko-3.jpg

Noni, tässä se nyt on. 30 vuotta plakkarissa. Aamu alkoi ystävieni yllättämänä, nimittäin synttäribrunssilla ja mitä ihanimmalla lahjalla. Siellä näköjään luetaan blogia, koska synttärilahjaksi oli valikoitunut kimpassa Hakolan sohvapöytä, josta blogissa haaveilinkin. 😉

Tulin pikaisesti käymään töissä tekemässä vielä viime hetken hommat ja nyt pitääkin jo kiiruhtaa kauppaan ostamaan sukkahousut ja sitten kolmelta taksi hakee meidät satamaan ja matka jatkuu kohti ruotsinristeilyä. Vuoden vaihdekin taittuu siis laivalla, ihan mahtavaa! Tässä vielä sneak peak kuvat Espanjasta ostamastani mekosta, joka päällä uusi vuosi vaihtuu itselläni!

Kiitos kaikille lukijoille kuluneesta vuodesta ja ihanaa uutta vuotta. <3 Ensi vuonna jatketaan, toivottavasti pysytte mukana!

mekko-2.jpgmekko.jpg

Mainos alkaa

Sähkön hinta on nyt ennätys korkealla. Säästä sähkössä ja ota tästä Kotimaan Energian kiinteähintainen ja turvallinen sähkö 24 kuukaudeksi alkaen 9,97 snt / KwhMainos päättyy

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *