Onneksi olkoon…

onneksiolkoon.jpg

Pahoittelut viivästyneestä postauksesta ja kotivalkaisuliuskojen voittajan ilmoittamisesta. Ensiksikin kiitos kaikille osallistujille ja kommentoijille. Jaksan vieläkin pysähtyä peilin eteen ihastelemaan hampaitani, en voisi tyytyväisempi kyllä olla Sakarin työn jälkeen. 🙂

Perjantaina juhlin 30-vuotis syntymäpäiviäni ja lähdemme ystävieni kanssa ruotsinristeilylle, jossa vierähtää myös uudenvuoden aatto. Ostin Espanjasta aivan ihanan mekon syntymäpäiviäni ajatellen, vilautan siitä myöhemmin vielä kuvia. Nyt on aika mainio olo siitä huolimatta, että tuo pyöreä luku lähestyy. Espanjasta tarttunut mukava pieni päivetys kasvoilla ja kaunis valkoinen hymy.

Mutta sitten itse asiaan, nimittäin voittajan nimen julkistukseen. Suoritin arvonnan tutulla ja turvallisella Random.org sivustolla ja kotivalkaisuliuskat itselleen sai Kaisa kommentillaan: ”Nyt kyllä huomaa eron!!! Wow!!! 🙂 Kahdella arvalla mukana.”

Olen voittajaan yhteydessä henkilökohtaisesti, kiitos vielä kaikille osallistujille! Muistakaa hyödyntää Ebeling Hammaslääkärien tarjous blogini lukijoille, jolla tosiaan tammikuun 2017 loppuun saakka hampaiden tarkastus ja tarvittaessa koko leuan röntgenkuva -60 %. Lisää tarjouksesta täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *