Meikkituliaisia Portugalista

Käväisin Lissabonissa ollessamme ainoassa kosmetiikkamyymälässä, jonka sieltä löysin, italialaisessa Kiko Milanossa ja tajusin siellä kuinka hukassa olenkaan omien meikkieni kanssa. Tavoitteenani oli etsiä sivellin highlighterin sutimiseen, sellainen todella ohut ja leveä suti jota olin nähnyt meikkitutoriaaleissa (googletin kyseessä olevan viuhkasivellin). Tähän saakka olen nimittäin sivellyt highlighterit sormella ja itse highlighterina olen käyttänyt luomiväripalettia. Samaisesta paletista olen sutinut poskille myös poskipunat, koska olen ollut liian saamaton päivittääkseni meikkipussiani ja todennut tuon Tokmannilta ostamani 3 euron luomiväripaletin toimivaksi.

Hetken pyörittyäni myymälässä, tuli myyjä kysymään tarvitsenko apua. Siinä vaiheessa olin ehtinyt hipeltämään myymälässä kaikkea aina poskipunasta highlighteriin ja countouriin ja päättänyt uusia siveltimen lisäksi myös nämä. Olen tähän saakka nimittäin tehnyt myös varjostukset ikivanhalla Oriflamen aurinkopuuterihelmillä.

Tajusin nopeasti, että ilman myyjää olisin valinnut täysin väärät tuotteet omille kasvoilleni. Mukaan olisi lähtenyt aivan liian tumma varjostuspuuteri, sillä myyjän opastuksella lopulta ostamani sävy olikin valikoiman vaalein ja siitäkin irtoaa jopa päivettyneille kasvoilleni riittävät varjostukset.

Täytyy kyllä ihmetellä miten olen kaikki nämä vuodet pärjännyt aikaisemmilla meikeilläni, sillä käytettyäni viimeisten viikkojen ajan oikeita tuotteita, on meikkaaminen ollut huomattavasti miellyttävämpää. Olisikohan ollut aika päivittää tuo meikkipussi jo hieman aikaisemmin, mutta parempi myöhään kun ei milloinkaan. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *