Vanhan tuunausta koulupöydäksi

Äitini kyseli muutama viikko sitten olisiko meillä tarvetta yhdelle Muuramen pikku kolmoselle, joka oli tädiltäni jäämässä ylimääräiseksi ja siitä lähti sitten ajatus laajentaa Eliksen työpöytää isommaksi koulupöydäksi.

Sovellan säilytysjärjestelmästä rakentamani pöytä-/hyllykokonaisuus on ollut tähän saakka todella toimiva, mutta viime aikoina pöytätilaa on kaivattu selvästi lisää Eliksen innostuttua piirtämään ja puuhastelemaan enemmän omassa huoneessaan.

Yläkertaan rakentamani työpiste on jäänyt täysin käyttämättä tehdessäni töitä aina joko sängyssä, keittiössä tai sohvalla ja keksinkin siirtää sieltä Ikean työtason pukkijalkoineen Eliksen huoneeseen ja lisäämään sinne alle Muuramen pikku kolmosen lisäsäilytystilaksi.

Huone koki melkoisen muutoksen 0 euron sijoituksella ja tuntuu kuin sinne olisi muuttanut kertaheitolla iso koululaispoika.

Yläkerrassa meillä oli työpöydän ääressä kaksi Hayn About A Chair -tuolia ja niiden kohtaloa nyt mietin, pitäisikö ne laittaa myyntiin? En keksi niille paikkaa enkä käyttötarkoitusta enää meillä, vaikka niistä kovasti tykkäänkin.

Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *