Tyylikkäät sisustustaulut ja julisteet Poster Storesta

Kaupallinen yhteistyö: Poster Store

Sain miellyttävän yhteydenoton ruotsalaiselta Poster Storelta, joka tarjoaa tyylikkäitä julisteita sekä kehyksiä huokeaan hintaan. He tarjosivat minulle mahdollisuutta valita heidän valikoimastaan meille julisteita ja kehyksiä ja emmin yhteistyötä tovin, sillä olin päättänyt olla laittamatta meidän kotiin enää tauluja seinille ennen asunnon myyntiä. Ajattelin etten pysty toteuttamaan yhteistyötä, mutta samaan aikaan kaipasin lisää kodikkuutta meille ja vaikuttaahan se myös asunnon jälleenmyyntiin.

Valitsin meille julisteet tulevaa kotia silmällä pitäen, mutta niin, että ne sopivat myös tänne nykyiseen asuntoomme. Poster Storen verkkosivut on tehty selkeäksi ja kategoriat on jaettu hyvin niin, että sieltä löytää helposti omaa tyyliä miellyttävät julisteet. Olen huomannut viehättyväni itse eniten hieman abstrakteista kuvista sekä luontoaiheisista julisteista. Haluan julisteiden ja taulujen herättävän tunteita, oli se sitten onnea ja iloa tai surua ja haikeutta.

Rakastan kauniita maisemakuvia ja myös Instagramissa seurattavien listalla koreilee useita taidokkaita luonto- ja maisemakuvaajia, mutta vieroksun ajatusta siitä, että seiniämme koristaisi valokuvat maisemista joissa emme ole itse käynyt, joten ne karsiutui lopulta pois ostoskorista ja tilalle jäi ihania kukkajulisteita, upea pöllö sekä suloinen kirahvi ja tietysti kodinhoitohuoneeseen must-have pyykinpesuohjeistus.

Nämä kauniit sisustustaulut löysivät heti paikkansa kotoamme, vaikka osan jouduinkin kuvia varten stailaamaan vain hetkeksi, sillä olohuoneesaamme ei tällä hetkellä ole television vuoksi sijaa tauluille. Tulevassa kodissamme tilanne on onneksi toinen, enkä malta odottaa että pääsemme asettumaan sinne.

Yllätyin positiivisesti Poster Storen kehysvalikoimasta, sillä sieltä löytyi tyylikkäitä mattamustia metallikehyksiä sekä upeita tammikehyksiä ja trendikkäitä julisteripustimia. Myös oikeankokoiset passerpartout saa helposti verkkokaupasta, jos tykkää viimeistellä julisteet kehyksiin.

Sain myös mahdollisuuden jakaa lukijoideni kanssa alennuskoodin, jolla saatte julisteista -30%. Alennus ei kuitenkaan koske Selection-osion julisteita eikä kehyksiä. Alennus aktivoituu syöttämällä ostoskorissa alennuskoodin montasyytarakastaa30. Alennuskoodi on voimassa tästä päivästä eteenpäin 14 päivän ajan, joten kannattaa hyödyntää alennus pikimmiten!

2 kommenttia “Tyylikkäät sisustustaulut ja julisteet Poster Storesta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *