Bosch VitaBoost blenderi testissä

Kaupallinen yhteistyö: Buzzador

Bosch VitaBoost High Speed Blender

Buzzadorin influencerina pääsin jälleen kerran mukaan todella mieluisaan kampanjaan, jossa saatiin testattavaksi Boschin VitaBoost High Speed Blender (click!). Meidän edellinen blenderi oli Raw Pro X1800, jonka ostin vuonna 2015 Anttilasta ja se lunasti tuolloin kaikki odotukset (click!) ja on ollut tähän saakka jokaisen euron arvoinen. Meillä ei ollut siis mitään pakottavaa tarvetta uudelle blenderille, sillä tuo Raw Pro tykitti edelleen täysillä ja sai aikaan tasaista smoothieta yhdellä napin painalluksella.

Raw Prossa on ainoastaan harmittanut sen teollinen ulkonäkö, joten sitä on täytynyt kurotella kaikki nämä vuodet kaapista esille ja takaisin ja tällaisena smoothieita rakastavana se on melko raskasta. Joten kun sähköpostiini kilahti kutsu päästä testaamaan tätä Boschin VitaBoost blenderiä, halusin ehdottomasti mukaan testaamaan, josko siitä löytyisi haastaja meidän vanhalle blenderille. Ja haastajahan siitä löytyi!

Ulkonäön puolesta Boschin VitaBoost pesee Raw Pron ihan 6-0 tai pitäisikö sanoa 3-1 jääkiekon MM-finaalipelin lukuja mukaillen, heh. VitaBoostista kuoriutui kunnon mörkö ja Raw Pro saa lähteä kiertoon, laittelen sitä Toriin myyntiin jahka kerkiän.

Boschin VitaBoost High Speed Blender on varustettu 1600 watilla, 2 litran särkymättömällä tritaanikannulla ja kuudella ruostumattomalla terällä, jotka pyörii yli 400km/h:n nopeudella. Myyntipuheiden mukaan smoothien sekaan voisi heittää vaikka avokadonsiemenen, mutta sitä en vielä ole testannut, vaikka avokado muuten kuuluukin meidän vakioainesosiin smoothiessa.

Olen todella innoissani uudesta blenderistämme ja en malta odottaa, että pääsen testaamaan sitä enemmän ja tekemään esimerkiksi keittoja, sillä se valmistaa Soup-ohjelmalla kylmistä raaka-aineista lämmintä keittoa. Tai jäätelöä, sillä se valmistaa Ice Cream-ohjelmalla jäätelöä ja kannun puhdistus onnistuu Cleaning-nappia painamalla, kun kannuun laittaa 2 tippaa astianpesuainetta sekä 1,25 litraa lämmintä vettä.

Bosch VitaBoost High Speed Blender

Bosch VitaBoost High Speed Blender

4 kommenttia “Bosch VitaBoost blenderi testissä

  1. Minun käytössä ei meinaa blenderit kestää ? Yhden onnistuin rikkomaan kun tein maapähkinävoita ja toinen toimii hiukan nihkeästi ja kerran on savut tulleetkin pihalle kun muussasin keitettyä kalaa. Mitenhän tämän kanssa kävisi kun joutuisi tositoimiin.

  2. On muuten tosi tyylikkään näköinen blenderi. Päätin uutta blenderiä hankkiessa, että sen täytyy pystyä murskaamaan jäätä, koska edellinen pimahti jo kohmeisista marjoista.

  3. Tämähän kuulostaa melkeinpä liian hyvältä ollakseen totta. Meillä smoothiet tehdään sauvasekoittimella. Ostin aikoinaan sellaisen sauvasekottimet, joka mössää pähkinätkin. Blendereistä minulla ei ole kokemusta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *