Mieluisin joululahja lapselle

Kaupallinen yhteistyö: Verkkokauppa.com

Meillä joulu saapui aikaisin, kun joulupukki eli tässä tapauksessa DHL kuljettaja toi kotiovelle ison paketin, jonka sisältä paljastui erittäin mieluisa legopaketti. Näin isoa legopakettia ei meillä ole koskaan aikaisemmin ollutkaan ja haastetta kokoamisessa riitti niin äidillä kuin pojallakin.

Meillä legot on ollut jo pienestä pitäen Elikselle hyvin mieluisia leluja ja ainoita sellaisia, jotka on pysynyt mukana kasvussa. Dublot hypättiin yli ja kiinnostuttiin suoraan legoista. Olin alusta saakka yllättynyt siitä, miten nätisti ja varovaisesti Elis käsitteli pieniäkin legoja ja kun ennen äiti kasasi legot, on ihan mieletöntä huomata miten taitavasti Elis kasaa niitä jo itse.

Tässä Lego City paketissa koottavaa riittikin ja joutui pitkästä aikaa äitikin hommiin. Elis kasasi ajoneuvot ja äiti siirtyi puikkoihin poliisilaitosta kasatessa.

Oli ihan mieletöntä huomata miten paljon poliisiasemasta löytyi pieniä yksityiskohtia. Sieltä löytyi työpöytiä tietokoneineen, kahvikone, juomavesiautomaatti, sänkyjä, wc-istuimia, pidätysseinä, kamera, sellin seinään piirrettyjä ristinollapelejä ja muita töhräyksiä ja autotallista nosto-ovi. Pieni mies oli tällaisista yksityiskohdista niin innoissaan ja leikit lähtivätkin samantien käyntiin.

Pidän itse legoja ihan parhaina leluina lapselle ja jos saisin valita, löytyisi meiltä vain legoja. Legojen rakentamisessa kehittyy lapsen hahmotuskyky ja leikeissä vain mielikuvitus on rajana. Elis voisi hyvinkin viettää useammankin tunnin legojen parissa ja nyt kun meillä on tällainen upea poliisilaitos, veikkaan että leikkeihin uppoudutaan entistäkin syvemmin.

Meillä ainoana ongelmana näiden legojen kanssa on niiden säilytys, mutta siitä kirjoittelen toisen kerran. Nyt kannattaa muuten olla kärppänä joululahjoja miettiessä, kun on Black Week menossa, joka huipentuu huomiseen Black Fridayihin!

4 kommenttia “Mieluisin joululahja lapselle

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *