Papurinon kaupunkikartan arvonta

Olettehan muistanut seurata meidän Casablogien joulukalenteria? Tänään siellä aukesi kolmas luukku ja minä olen vuorostani saanut luoda sinne sisällön. Ja sen sisältö ei ole mikä tahansa sisältö, sillä siellä on aivan mahtava Papurinon kaupunkikartan arvonta!

Tänne voinkin tarinoida vähän näistä kuvista, jotka arvontaa varten otin. Suunnittelin näiden toteutusta monta viikkoa ja mielessä pyöri kaikenlaista rekvisiittaa. Olenhan jo maininnut, että rakastan suunnitella ja toteuttaa näitä flatlay kuvia! Haen inspiraatiota Instagramista, sehän on flatlay kuvien mekka.

Tänä jouluna suuressa suosiossa on selvästi ollut kuivatut appelsiiniviipaleet, joten olihan niitä pakko kuivattaa itsekin rekvisiitaksi ja taidanpa näistä taiteilla vielä lopuksi jonkun joulukoristeen. 🙂 Sellaisinaan ne kuitenkin näyttivät melko irrallisilta levittäessäni niitä kuvaan, joten kipaisin vielä kaupasta hakemassa paketin kanelitankoja ja lisäsin pienet pätkät kuusenoksia mukaan. Niistä tuli niin söpöt pienet asetelmat!

Mutta nyt, suosittelen pikimmiten klikkaamaan itsesi Casablogien Joulukalenterin luukkuun 3, jonne pääsetkin suoraan tästä.

15 kommenttia “Papurinon kaupunkikartan arvonta

 1. Erilaiset kaupunkikarttaversiot tuntuvat olevan tällä hetkellä (tai edelleen) aika kuumaa hottia 🙂

  Tulipa jouluinen fiilis stailauksistasi!

 2. Hei kaikille!

  Muistattehan käydä jättämässä osallistumiskommenttinne CASA Blogit -joulukalenterin 3.luukun eli Ninan luoman ihanan jouluarvontapostauksen kommenttiboksiin! Tänne kirjoitetut kommentit eivät osallistu arvontaan! Käy siis osallistumassa oikeassa osoitteessa 8.12. mennessä eli täällä:

  https://joulukalenteri.casablogit.fi/2018/12/03/joulukalenteri-3-luukku-kaunis-kaupunkitaulu-arvonta/

  Tunnelmallista joulunodotusta kaikille!

  Toivottaa CASA Blogit -toimitus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *