Elän mun unelma-ammattii

Ensimmäisenä täytyy heti todeta miten kiitollinen olen miehelleni. Hänen ansiostaan olen saanut työskennellä sisustussuunnittelijana siitä saakka, kun valmistuin Helsinki Design Schoolista kaksi vuotta sitten. Välillä olo on kuin kohtalo olisi puuttunut peliin löytäessämme mieheni kanssa toisemme, sillä yhteisen huumorin ja yhteisten arvojen lisäksi meitä yhdistää myös ammatti ja kiinnostus rakentamiseen ja sisustamiseen.

Ilman mieheni uskoa minuun ja luottamista osaamiseeni, en tekisi tällä hetkellä työkseni sitä mitä rakastan eniten. Olen päässyt suunnittelemaan yhdessä asiakkaiden kanssa upeita yksilöllisiä arvokoteja sekä tekemään sisustussuunnitelmia myynnin tueksi uudistuotantoon.

Kun asiakkaana on rakentaja, on lähtökohdat suunnittelulle täysin erilaiset ja luotettava omaan ammattitaitoon ottaen huomioon kohderyhmä ja jättää niin rakentajalle kuin ostajalle varaa varustetason päivittämiseen ostopäätöksen syntyessä. Sisustussuunnitelmia lähdetään yhdessä ostajan kanssa muokkaamaan persoonallisemmiksi ja pidän huolta, että lisä- ja muutostöistä menee tieto rakentajalle sekä niiden dokumentointi hoituu asianmukaisesti.

Tässä kohtaa täytyy sanoa, että olen todella kiitollinen perhetaustalleni, sillä olen kasvanut kiinteistönvälittäjäperheessä, josta on varmasti hyötyä työssäni sisustussuunnittelijana. Olen vuosien varrella oppinut eri asuinalueista, niiden hintatasosta sekä asiakaskunnasta. On täysin eri asia tehdä sisustussuunnitelmat 1,5 miljoonan euron arvoasuntoon Espoon Westendiin kuin rivitaloasuntoon Espoon Perusmäkeen. Näin karkeasti ilmaistuna.

Sisustussuunnitelmia tehdessä voin aina kääntyä mieheni puoleen, jos joku tekninen toteutus askarruttaa. Hänen tuki on ollutkin korvaamatonta, enkä tiedä mitä tekisinkään ilman häntä. Hän osaa kertoa minulle erilaisten sisustusratkaisujen teknisestä toteutuksesta ja antaa suuntaa antavia kustannusarvioita, jolloin minun on helpompi keskustella myös asiakkaiden kanssa itse työn osuudesta ja siitä aiheutuvista kustannuksista.

JVG:tä lainaten voin vain todeta, että elän mun unelma-ammattii... ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *