Raksakuulumiset osa 7: Sisätyöt käynnissä

Olohuone ja kotiteatterihuone

Viimeksi kun kirjoittelin ulkona tapahtuvista edistyksistä, niin nyt on vihdoin tapahtunut sisälläkin ja paljon onkin jo tapahtunut. Sisäseinien ja katon levyttäminen ja tasoittaminen on hyvällä mallilla nyt, kun sähköt on saatu vihdoin vedettyä paikoilleen. Yläkertaan on tulossa master bedroomin yhteyteen peräti kolme seinän sisään liukuvaa ovea, joiden runkoja odoteltiin ja nyt on myös sinne saatu rakennettua väliseinät kylpyhuoneeseen ja vaatehuoneeseen. Kuten kuvista näkyy, on yläkerrassa jo tasoituksetkin saatu lähes valmiiksi ja kummasti avartu tilat seinien ja katon saatua tasaista vaaleaa väriä pintaan.

Yläkerran lasikaiteet on myös ehditty jo tässä välissä asentamaan ja niiden kanssa olikin melkoista sumplimista alusta saakka, sillä mieheni oli todella tarkka siitä kuinka paljon niiden lattiaprofiilia jää näkyviin. Lattiaprofiilit oli kaiketi tarkoitus asentaa lattiavaluun, mutta ymmärtääkseni näin ei lopulta tehty, vaan siinä oli joku toinen tapa tämä toteuttaa, mutta kirjoittelen siitä enemmän myöhemmin.

Alakerrassa on laatoitustyöt saatu lähes kokonaan valmiiksi ja yläkerran laattoja vielä odotellaan saapuvaksi Italiasta. Meillä meinasi mennä yläkerran kylpyhuoneiden suunnitelmat uusiksi, kun olimme unohtaneet tilata laatat, mutta onneksi Italiasta oli juuri lähtemässä yksi kuorma, jonka mukaan saatiin meidän tilaus viime hetkellä ujutettua.

Meille on tulossa mm. yläkerran kylpyhuoneiden seinät hartsipinnoitteella, joka on antibakteerinen, antistaattinen ja likaa hylkivä materiaali ja kävimme toissa viikolla katsomassa näitä hartsipinnoitteita Belle Artissa, joka maahantuo italialaisia pinnoitemateriaaleja. Heillä on Helsingissä sopimuksen mukaan auki oleva toimipiste ja pääsin sinne tutustumaan pinnoitteisiin ja tilaamaan mallipalat omilla sävyillä.

Ensi viikolla tulee parketit ja sitä seuraavalla viikolla on keittiön sekä kaapistojen toimitus. Rappusetkin on jo saapunut tontille, odotan niiden asennusta innolla, vielä ei tosin ole tiedossa niiden asennuspäivä. Olohuoneen aukko avataan ensi viikolla, jolloin saadaan lisää avaruutta, kun kattokorkeus olohuoneessa tuplaantuu.

Yritän nyt jatkossa päivittää tapahtumia ahkerammin, kun sisätyöt edistyy näinkin hyvin. Tässä tuli nyt melkoinen pläjäys kerralla, mutta raportointia on hankaloittanut myös se, etten ole päässyt kuvaamaan työmaalle olematta tiellä.

Keittiö, ruokailutila ja olohuone
Keittiö
Alakerran kylpyhuone
Vieras-WC
Yläkerran aula
Master bedroom
Ikkunanäkymä master bedroomista olohuoneen läpi ulos
Yläkerran aula

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *