Uudistunut Hong Kong

Käväisin tänään Hong Kongissa ajellessani siitä ohi ja yllätyin täysin uudistuneesta myymälästä, joka tarjoili melkoisia sisustajan herkkuja. Vaikka myymälän rakentaminen oli vielä vähän kesken, kiinnitin silti heti huomioni Elsaform nimiseen brändiin, jonka valikoimasta löytyi upeita villamattoja, vuodevaatteita, astioita, siivousvälineitä jne.

Elsaform on ruotsalaisen Rusta-tavaratalon oma brändi, jonka tytäryhtiö Hong Kong on. Elsaformin tuotteet on saaneet innoitusta pohjoismaisesta luonnosta ja sen väreistä, joka kyllä huokuu brändin tuotteista. Brändi on ruotsalaiseen tapaan onnistuttu luomaan todella houkuttelevaksi ja tyylikkään minimalistiseksi.

Toinen brändi, joka kiinnitti huomioni, oli Rio, josta valitettavasti ei löytynyt netistä juuri mitään, sillä Hong Kongin verkkosivutkin ovat vielä keskeneräiset ja he lisäilevät sinne tuotteita parhaillaan, mutta suosittelen käydä paikan päällä Hong Kong myymälässä, koska siellä oli todella upeita marmorisia sivupöytiä, isoja pyöreitä peilejä, seinähyllyjä ja kodin tekstiilejä.

Ainakin kaikki matot on vielä huomiseen saakka -25% ja alla olevan kuvan Elsaformin villamatot näyttivät ja tuntuivat livenä todella upeilta ja harkitsenkin hankkivani meille sieltä uuden olohuoneen maton.

Kuvat lainattu Hong Kongin sivuilta.

Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *