5 päivän pako Espanjaan (OSA 2)

espanja2016-20

Ennen kun pääsen esittelemään teille uutta sohvapöytääni, jonka ihanat ystäväni olivat minulle 30-vuotis syntymäpäiväksi hankkineet, ajattelin palata vielä hetkeksi Espanjan matkaamme. Tässä osassa on kuvia päiväretkiltämme.

Aivan meidän asunnon lähellä oli kiva leikkipuisto, mutta jostain syystä ehdimme käymään siellä vain kerran ja tuolloinkin oli todella tuulinen päivä. Olen saanut viimeaikoina seurata huvittuneena vierestä, kun Elis on innostunut valokuvaamisesta ja ikivanha pokkarikamerani onkin nykyään hänellä käytössä. Reissussakin hän usein pyysi saada ottaa kuvia minusta ja tuolla leikkipuistossa uskaltauduin hetkeksi antaa kamerani hänen käsiin.

Eräänä päivänä teimme päiväretken Mijakseen, joka on upea valkoinen kylä ja sen historia ulottuu tuhansien vuosien taakse aikaan ennen Rooman valtakuntaa. Kävimme myös uhkarohkeasti ajamassa erittäin kapeaa ja mutkaista tietä korkealle radiomastoille ja tuo aiheuttikin kauhun kiljahduksia ja hikipisaroita otsalle, sen verran jännittävää se oli. Huokaisimme kyllä koko porukka helpotuksesta, kun vihdoin pääsimme sieltä pois.

Halusin myös ehdottomasti viedä Eliksen Fuengirolassa sijaitsevaan eläintarhaan, sillä Eliksellä ei ole kokemusta kun Korkeasaaresta ja noh, se nyt ei ole kovin kummoinen niin kuin tiedätte. 😀 Olin itse käynyt tuolla Bioparcissa vuosia aikaisemmin ja tiesin sen tarjoavan monipuolisen kattauksen eläimiä. Aluksi Elistä jopa pelotti nähdä oikeasti eläviä apinoita ja tiikeri, mutta loppua kohden hän alkoi jo rentoutumaan ja juoksenteli aitaukselta toiselle ihastelemassa niitä.

Olin mennyt vahingossa sanomaan Elikselle, että siellä Bioparcissa on myös pingviinejä ja hän odotti niitä niin paljon, että pettymys oli suuri kun niitä ei siellä ollutkaan. Äitini kuitenkin muisti nähneensä jossain pingviinien kuvia ja otettuamme asiasta selvää, löysimme Benalmadenasta Selwa Marina delfinaarion, jossa olisi tosiaan myös pingviinejä.

Sinne siis ja delfinaariohan olikin paljon muutakin kun vain delfiinejä. Sieltä löytyi pingviinit, papukaijashow, merileijona ja loppuhuipennuksena näin elämäni ensimmäisen kerran delfiinejä ja delfiinishown.

Asuntomme sijaitsi Benalmadenassa, joka on n. 15 minuutin ajomatkan päässä Malagan lentokentältä. Heti Benalmadenan vierestä löytyy mm. Fuengirola ja Torremolinos, joten tekemisen puute ei tuolla pääse iskemään.

Ihanaa viikonloppua kaikille! <3

espanja2016-73

espanja2016-74

espanja2016-78

espanja2016-83

espanja2016-84

espanja2016-112

espanja2016-113

espanja2016-117

espanja2016-123

espanja2016-127

espanja2016-129

espanja2016-131

espanja2016-132

espanja2016-135

espanja2016-146

espanja2016-147

espanja2016-159

espanja2016-160

2 kommenttia “5 päivän pako Espanjaan (OSA 2)

  1. Tuolla eläintarhassa ei viime reissulla tullut käytyä,vaikka sitä suunnittelimmekin.Näyttää ainaki ihan kivalle.Bingviinit nähtiin keväällä Oontoossa.

    1. Voin kyllä suositella tuota eläinpuistoa, se on oikein kiva, viidakkomainen eläinpuisto keskellä Fuengirolan keskustaa. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *