Round

hakola_round-9

Vihdoin kuvia uudesta sohvapöydästäni, nimittäin Hakolan Round -sohvapöydästä. Tulen varmasti kuvaamaan sitä teille vielä lisääkin, mutta tässä oikeastaan maistiaisia, sillä en ole ehtinyt olla valoisaan aikaan kotona. Viikonloppukin meni töitä tehdessä, sillä eräässä projektissa oli deadline, jolloin ei auttanut muuta kuin painella vain toimistolle hommiin.

Vaikka vuosi 2017 on vasta alussa, voin jo nyt sanoa, että tämä sohvapöytä menee tämän vuoden TOP 3 hankintoihin. Tai siis, ystävänihän minulle tämän hankkivat, mutta taisivat vihiä saada täältä blogistani. 😉

Tällä viikolla olisi muuten tarkoitus kirjoitella teille vielä lista viime vuoden TOP 3 sisustushankinnoista, joten pysykääpä kuulolla!

Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille ja nautitaan auringosta, kun sen huomenna pitäisi säätiedotuksen mukaan paistaa.

hakola_round-7

hakola_round-4

hakola_round-8

hakola_round

4 kommenttia “Round

  1. Ihanan kevyt ja kaunis pöytä! Kevyt pöytä tuo mukavasti ilmavuutta olohuoneeseen. Hakola kyllä osaa, olen aina tykännyt heidän huonekaluistaan. Meiltä löytyy toistaiseksi vain kätevä vuodetuoli, joka on osoittautunut todella ihanaksi sekä istua että nukkua.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *