Kakkutehdas

synttarit-1.jpg

Nyt on taas tullut oltua melko hiljaa blogin puolella, mutta sille on syynsä! Tänään starttaa kotona kakkumaratoni, kun tarkoitus olisi leipoa neljä erilaista fantasiakakkua. Mietinkin tuossa eilen, että kiinnostaisiko teitä nähdä jostain näistä kakuista kuvia tekovaiheittain? Voin luvata, että kuvat eivät ole kaunisteltuja eikä Kinuskikissan tasoa, vaan silkkaa realitya suoraan kotikeittiöstä! 😀

Huomiseksi pitäisi taikoa yksi Late Lammas -kakku sekä viime hetken yllärinä yksi Star Wars -kakku ja sunnuntaiksi sitten toinen Star Wars -kakku ja ahhhh niin ihana Frozen -kakku. Täällä on pari viikkoa mennyt Pinterestissä ja Instagramissa inspiraatiota etsien, Googlessa reseptejä tutkaillen ja YouTubessa videotutoriaaleja katsoen. Kaupassa on käyty ja ostinpa setin irtopohjavuokia lisää ettei lopu kesken.

Snapchatissa on varmasti luvassa Making of -materiaalia, joten suosittelen lisäämään siellä suosikkeihin (@nina.msr).

Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *