Vuoden 2016 sisustushankinnat TOP 3

Vuosi 2016 oli kenties normaalia hiljaisempi sisustamisen osalta omalla kohdallani ja lähtiessäni miettimään vuoden aikana tekemiäni sisusushankintoja, tajusin ettei niitä ole montaakaan. Muuttunut elämäntilanne vaikutti tietysti tähän suuresti, sillä ajatukset ei ole ollut viime kevään jälkeen oikeastaan sisustamisessa ja talousasioitakin on täytynyt ajatella uusiksi.

Muuttunut elämäntilanne kuitenkin vaikutti paljon siihen, miksi tämän listan ehdoton ykkönen ylipäätään tuli hankittua. Nimittäin tuo jo paljon blogissa hehkuttamani Hakolan Lazy sohva. Se kannattelee hyvinkin vahvasti ykkössijaa, eikä sitä tarvinnut edes miettiä kahta kertaa. Vaikka Hakolan Cosy sohvassa ei mitään vikaa ollutkaan, päätin eron kynnyksellä antaa sen Eliksen isälle.

hakola_lazy-3.jpg

hakola_lazy-9.jpg

Koska muita huonekaluhankintoja ei vuoden aikana tullut tehtyä, menee kakkos- ja kolmossija muille sisustustuotteille.

Pitkän mietinnän jälkeen, päätin antaa kakkossijan Marimekon Ming maljakolle. Se on muotoilultaan valehtelematta yksi kauneimmista koskaan näkemistäni maljakoista ja hyvin monipuolinen, sillä siihen sopii laittaa minkälaista kimppua tahansa.

mingmaljakko-3.jpg

mingmaljakko-2.jpg

Jaettu kolmossija menee Ellokselta hankkimalleni jo monessa blogikodissakin nähdylle Tanger ryijymatolle sekä tuolle supersöpölle mintun väriselle jakkaralle. Vaikka tuo jakkara nyt ei kovin käytännöllinen olekaan, niin on se sisustuselementtinä aivan ihana.

uusimatto-3.jpg

uusimatto-5.jpg

minttujakkara-11.jpg

Saa nähdä mitä vuosi 2017 tarjoaa meidän kodissa sisustuksen osalta, muutama isokin muutos tullaan vielä näkemään, joten seurailkaapa mukana! 😉

Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

2 kommenttia “Vuoden 2016 sisustushankinnat TOP 3

  1. Hei, kaunis koti. Jäi kiinnostamaan, että mistä ja minkä merkkisiä nuo verkkomainen musta kukkateline ja tarjoiluvaunu ovat?

    1. Kiitos kommentistasi. 🙂 Kukkateline on Ellokselta Bronx-kukkapylväs, olenkin unohtanut kirjoittaa siitä blogissa! Tarjoiluvaunu on Ikean Vindalsö, mutta taitaa olla ainakin tällä hetkellä pois valikoimasta. Toivottavasti se tulisi vielä takaisin! Olen vaihtanut siitä tummanruskeat ritilätasot vanerilevyihin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *