Keittiövälineet trendivärissä!

1560x1390

Ei ole suinkaan ensimmäinen kerta kun vinkkaan täällä blogissa Lidlin mahtavista tuotteista! Eikä varmasti myöskään viimeinen.

Eilen hakiessani taas viikonlopun postia, heitin kaikki muut sivuun ja selasin Lidlin mainoksen ensimmäisenä. Kyllä siinä silmät pyörähti ympäri kun näin nämä taivaalliset kuparin väriset ruoanlaittovälineet! Oli lastaa, raastinta ja paistinpannua sekä kattilaa. Uhosin kämppikselleni hakevani heti tänään kaikkia yhden kappaleen. Koska uuden paistinpannun hankinta on ollut ostoslistalla muutenkin, hillitsin itseni ja toistaiseksi kävin nappaamassa Lidlistä vain sen isomman paistinpannun ja vielä vähän pähkäilen muiden kanssa. Laskin nopeasti, että jos ostaisin paistinpannut molemmassa koossa, kattilan sekä tarjoilupannun, saisin niihin uppoamaan lähes 200 euroa.

Vielä en ole kuitenkaan poissulkenut, ettenkö muuttaisi mieltäni ja marssisi takaisin Lidliin, sen verran söpöjä nuo ovat. Siis eikö ole ihan tervettä ostaa ruoanlaittovälineitä niiden ulkonäön vuoksi?

278286_02

278284_02

Kuvat lainattu Lidlin sivuilta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *