Kun ongelmana on pimeys

Tiedättekö, poden jatkuvaa huonoa omaatuntoa siitä, ettei blogini ole oikein päivittynyt tiheästi eikä varsinkaan sisustusjutuista. Ongelmana ei kuitenkaan ole mikään kirjoitusblokki, sillä postauksia on luonnoksissa ihan jonoksi asti, vaan se on tuo ulkona vallitseva pimeys. Tarkoituksenani oli tänäkin viikonloppuna ottaa kuvat useampaan kirjoitukseen, mutta kaikki valoisa aika meni leipoessa ja kun olisin vihdoin saanut esiliinan ripustettua naulaan, olikin ulkona jo pimeää.

Toivonkin sydämeni pohjasta, että jaksatte vielä roikkua mukana, vaikka postaustahtini onkin ollut kovin takkuilevaa. Ollaan kuitenkin jo voiton puolella ja kevät alkaa tehdä jo tuloaan ja päivät pitenemään. Hitaasti mutta varmasti.

Olen saanut kuitenkin työni puolesta kuvata erilaisia asuntoja lähes päivittäin myyntiä varten. Tämän myötä olenkin välillä miettinyt, että miltä kotimme mahtaisi näyttää jonkun toisen silmin kuvattuna? Mistä kuvakulmasta hän sen mieluiten kuvaisi ja näyttäisikö se houkuttelevammalta? Itse huomaan kuvaavani sen aina samasta kohdasta, olen jumiutunut niihin tiettyihin kuvakulmiin. Olisikin hauska saada päiväksi täysin ulkopuolinen ottamaan kuvia kodistamme, jospa siitä avautuisi itsellekin täysin uusia mahdollisuuksia!

Kirjoittelin tuossa taannoin muistioon läjäpäin otsikoita blogikirjoitusten aiheiksi ja sieltä nousi muutama niin houkutteleva juttu, että ne saivat itseenikin vauhtia toteuttamaan muutaman jo pitkään rästissä roikkuneen asian! Niistä lisää vielä myöhemmin, mutta tässä ensimmäinen kuva tekemästäni ihanasta löydöstä, kiinnostaisiko nähdä lisää kuvia tästä?

vaasi

Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *