Esittelyssä päivittynyt lastenhuone

eliksenhuone

Hankin tuossa loppuvuodesta kaksi softboxia, joilla saan tuotettua jatkuvaa luonnonvaloa kuvatessani hämäremmissäkin olosuhteissa. Olen käyttänyt niitä kuvatessani kakkuluomuksiani sekä henkilökuvauksessa. Päätin tuossa eräänä päivänä siivouksen päätteeksi kokeilla niitä myös asuntokuvauksessa ja tuli sitten otettua uusia kuvia Eliksen huoneesta.

Huone on päivittynyt jonkin verran edellisistä blogissa esitetyistä kuvista, mm. se ihana Muuramen Jollan päälle rakentamani tiipii on poissa ja tilalle on tullut AVA Roomin parvisänky. Mitään järjellistä selitystä tälle hankinnalle ei oikeastaan ole, vaan tässä mentiin kyllä täysin tunnepohjalta. Olen itse haaveillut koko lapsuuteni kerros- tai parvisängystä, mutta koska meillä on aina ollut siinä mielessä ihanteellinen tilanne ettemme ole joutunut siskoni kanssa jakamaan huonetta ja huoneemme on ollut riittävän kokoiset erilliselle työpöydälle, ei ole ollut syytä hankkia yläsänkyä.

Tarkoitus olisi joskus myöhemmin siirtää Elis nukkumaan parvisänkyyn ja tehdä jonkinlainen pesä sen alle leikkimistä varten, mutta toistaiseksi ei puhettakaan että vielä siirryttäisiin tuonne ylös nukkumaan. Viime kesästä saakka Elis ei oikeastaan ole omassa huoneessa nukkunutkaan, sillä muuttuneen elämäntilanteen myötä hän on löytänyt taas paikkansa äidin vierestä. Ajattelin kuitenkin, että kun tässä aletaan taas kevättä ja kesää kohti mennä, pyrkisin saamaan Eliksen nukkumaan taas omassa huoneessaan.

Mitäs tykkäätte nykyisistä ratkaisuista lastenhuoneessa?

eliksenhuone-2

eliksenhuone-15

eliksenhuone-18

eliksenhuone-5

eliksenhuone-10

eliksenhuone-9

eliksenhuone-12

eliksenhuone-14

eliksenhuone-8

eliksenhuone-19

6 kommenttia “Esittelyssä päivittynyt lastenhuone

    1. Kiitos 🙂 Kyseessä on Muuton Unfold -valaisin, se taisi olla aikoinaan ensimmäinen keltainen hankinta lastenhuoneeseen.

  1. Hei, Eksyin selaamaan sun kirjoituksia… Pisti silmään nuo ihanat vaneriset säilytyslaatikot tuolla hyllyllä, mistä moisia saa?! Kiitos ?

    1. Moikka, kiva kun eksyit 🙂 Ne on Hemtexistä ostettu muutama vuosi sitten. Tietääkseni Halpa-Halli myy hieman vastaavanlaisia, erikokoisia. Kannattaa niiden nettisivuilta käydä katsomassa!

  2. Hei, eksyin tänne kun etsiskelin inspiraatiota keltaiseen lastenhuoneeseen. Osaatko sanoa, mistä säilytyslaatikot ovat, jotka näkyvät Kallax hyllyssä?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *