Late Lammas -teemakakku minivaahtokarkeilla

latelammaskakku-2

Alkuvuosi on todellakin mennyt leipoessa, olen nimittäin ehtinyt tekemään jo viisi tilauskakkua, joista neljä tein saman viikonlopun aikana. Tiedossa on jo valmiiksi monta muutakin kakkutilausta, joten pitänee alkaa varmaan miettimään pian alanvaihtoa. 😉

Yleensä olen saanut melko vapaat kädet kakun koristeluiden toteuttamiseen, mutta tässä Late Lammas kakussa oli kyllä selvät toiveet, jotka tulivat suoraan 8-vuotiaalta synttärisankarilta.

Pääsin ensimmäista kertaa kokeilemaan kakun kasaamista pyöreään kulhoon, jonka lisäksi itse koristelu tapahtui minivaahtokarkkeja käyttäen. Niiden metsästäminen kaupoista olikin jo sitten aivan toinen juttu! Joka paikasta tuntui löytyvän vain pusseja, josisa oli sekä vaaleanpunaisia että valkoisia vaahtokarkkeja. Googlettamisen avulla kuitenkin tiesin, että markkinoilla on myös pusseja, joissa on pelkkiä valkoisia minivaahtokarkkeja. Lopulta kahden Prisman sekä yhden Citymarketin läpikoluamisen päätteeksi, juuri kun suuri epätoivo oli iskemässä, katsellessani tuskissani ympärilleni Citymarketin hyllyjen välissä, katseeseeni osui Amerikka-osasto. Ajattelin, että siellä TÄYTYY olla valkoisia minivaahtokarkkeja, niitä kun ei ollut leivontaosastolla eikä herkkuosastolla. Ja sieltähän niitä lopulta löytyi! Nappasin mukaani samantien kaksi pussia vaikka yksikin olisi riittänyt. Ehkä näitä pääsee myöhemminkin käyttämään osana kakkujen koristelua. 🙂

latelammaskakku-5

latelammaskakku-4

latelammaskakku

latelammaskakku-6

latelammaskakku-3

latelammaskakku-7

Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

4 kommenttia “Late Lammas -teemakakku minivaahtokarkeilla

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *