Walk-in closet

Meillä on alusta saakka ollut nykyisessä kodissamme yksi ylimääräinen huone, joka on milloin toiminut vierashuoneena ja milloin varastohuoneena. Viimeiset puoli vuotta siinä ehti asua hyvä ystäväni ja siitä puhutaankin edelleen ”Sallan huoneena”, vaikka tällä hetkellä siellä lojuu vain pyykinkuivaustelineitä ja sekalaista rojua.

Olen aina haaveillut walk-in closet vaatehuoneesta ja päätinkin vihdoin muokata tästä huoneesta itselleni sellaisen. Keräsin hiljattain kollaasiksi muutamia juttuja joita haluan huoneeseen hankkia, mm. Ikean Mulig vaaterekki, Ikornnes lattiapeili ja Söderhamn moduulisohvan 1-istuttavan osan vaalean roosana. Muuta huoneeseen ei taidakaan mahtua, sillä se on auttamatta kotimme pienin huone. Niin pieni, että sinne juuri ja juuri mahtui ystäväni sänky.

Vanhan vaatekaapin vetimet aion vaihtaa nahkavetimiksi, vielä kun nahkavetimet ihastuttavat ja yläkerrasta tuon luultavasti House Doctorin Block maton, joka lojuu siellä ylimääräisenä.

Mitä mieltä olette yhden huoneen uhraamisesta ns. vaatehuoneeksi ja miltä nämä suunnitelmat vaikuttavat? 🙂

moodboard

Walk-in closet” kommentit

  1. Samoissa puuhissa itsekin olen eli uuden kodin yhdestä huoneesta teen walk-in-closetin/pukeutumishuoneen, koska aina olen sellaisen halunnut ja omasta mielestäni se vasta asuinneliöiden uhraamista onkin, ettei käytä niitä sellaisiin toimintoihin joita tulee käytettyä päivittäin. Sun värimaailma ja suunnitelmat näyttävät kivoilta – go for it!! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *