Söpöt seinäruukut

kotikuvia-20

Tein muutama viikko takaperin aivan ihanan löydön Tigerista. Nimittäin nämä maailman söpöimmät seinäruukut. Täytyy kyllä myöntää, että kävin näitä nimenomaan sieltä metsästämässä, sillä olin törmännyt Instagramissa näihin jo ensimmäisen kerran. Olin jo vaipumassa epätoivoon vaeltaessani myymälän käytäviä, kun juuri ennen kassoja, alimmalta hyllyltä bongasin nämä. Ne olivat viimeiset kappaleet tätä kokoa ja pienempiä seinäruukkuja olisi vielä ollut, mutta ne tuntuivat jo liian pieniltä. Näissä seinäruukuissa ihastuttaa tuo pyöreä muotoilu ja nahkaiset ripustusnauhat. Hintaa näillä oli vain alle kymmenen euroa kappale ja nyt vähän jo harmittaa etten ostanut niitä pienempiäkin ruukkuja, olisihan niille paikat keksinyt…

Olen muutenkin aivan hulluna viherkasveihin sisustuksessa, vaikka tiedän olevani surkea pitämään niitä hengissä. Hipeltelin samalla reissulla kirjakaupassa Susanna Venton ja Riikka Kantinkosken Green Home Book -kirjaa, siinä on niin kauniita kuvia. <3 Onkos siellä muita viherkasveista yhtä seonneita? 🙂

kotikuvia-11

kotikuvia-10

kotikuvia-14

kotikuvia-19

9 kommenttia “Söpöt seinäruukut

  1. Hei! Mahtaisitko tietää löytyykö noita kyseisiä seinäruukkuja vielä jostain? Olisin kovin kiinnostunut hankkimaan moiset! 🙂

    1. Ei suinkaan, enemmän yksittäinen seinähylly painaa kuin tuo ruukku multineen. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *