Frozen kakku

frozenkakku-9

Tämän Disneyn Frozen-teemalla toteutetun kakun kuvia on kyselty jo pitkään ja nyt siis uskallan vihdoin julkaista ne. Tuntui jo hetken aikaa, että blogini pursusi pelkkiä kakkukuvia ja otin pienen tauon niiden julkaisuun. Olen huomannut näitä kakkuja tehdessäni ettei päässäni oleva visio aina ihan siirry täysin kakkuun, jos alan liikaa niitä suunnittelemaan etukäteen. Paras lopputulos syntyy kun menen fiiliksen mukaan.

Tätä kakkua varten tuli leikittyä varsinaista kemistiä, nimittäin jouduin kattilassa sekoittelemaan glykoosisiirappi-sokeri-vesi keitosta lämpömittarin kanssa tehdessäni noita ”jäävuoria”. Kakkujen leipominen on muutenkin kyllä yhtä hitsin kemiaa, ruoanlaitto on aivan eri maata siinä suhteessa. Ruoanlaitossa voi laittaa ainesosia vähän missä suhteessa tahansa ja kokeilla, mutta auta armias kun kakkupohjaan erehdyt laittamaan grammankin verran väärin jotain tai sekoitat lastalla vähän liian rajusti kuivia aineita taikinan sekaan. Puhumattakaan liivatteesta, se pitää valuttaa juuri millilleen oikein ja sekoittaa samaan aikaan taikinaa tai muuten se liivate päätyy kokkareiksi sinne taikinan sekaan. Kemiaa.

No tässä nyt tämä Frozen-kakku, jonka kakkualustan unohdin siistiä ennen kuvien ottoa… 😀

frozenkakku-20

frozenkakku-18

frozenkakku-8

frozenkakku-4

frozenkakku-13

frozenkakku-11

Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

Frozen kakku” kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *