IKEAkuvaston lanseeraustilaisuudessa

En ole oikein sellainen tyyppi, joka jaksaa käydä missään mediatapahtumissa, mutta koska Ikean uusista mallistoista on jo kuhistu tovi, en voinut vastustaa ja olla menemättä itse paikan päälle kun Ikean uusi kuvasto lanseerattiin eilen Kaapelitehtaan Pannuhallissa. Kuvasto tulee ensi viikon maanantaina 21.8. tavarataloihin ja on jo tsekattavissa digitaalisena niiden sivuilta IKEA.fi/kuvasto.

Sen lisäksi, että nähtiin ja kuultiin siellä Ikean tulevista tuotteista, kerrottiin siellä ihan mieletön uutinen. Nimittäin Ikea on tänä vuonna ensimmäistä kertaa mukana Habitaressa! Siis voitteko kuvitella? Ihan kreisiä, en malta odottaa. Habitaresta puheenollen, pääsen jakamaan lukijoiden kesken pian kaksi pääsylippua Habitareen, jotka järjestetään siis tänä vuonna 13.-17.9., joten pysykää kuulolla! Ikea on mukana myös Helsinki Design Weekillä, joka on tänä vuonna myös ensimmäistä kertaa World Design Weeks. Vitsi miten kivoja juttuja siis tiedossa syksyllä!

Ikean kuvaston lanseeraustilaisuudessa oli paikan päällä puhumassa mm. tunnettu ruotsalainen sisustussuunnittelija ja -bloggaaja Pella Hedeby, joka on tehnyt Ikealle upeita stailauksia. Pella Hedebyn kädenjälkeen kannattaa tutustua hänen omilla sivuillaan täällä (click!). Kaapelitehtaan Pannuhalliin oli rakennettu kolme erilaista olohuonetta, jokainen toinen toistaan upeampia ja lisäksi Pella Hedeby oli stailannut yhden olohuoneen.

Itselläni kävi klassiset ja kannoin koko tilaisuuden ajan mukanani järkkäriä ilman akkua, eli ei kuvia tapahtumasta. Onneksi paikalla oli kuvaajat, joiden kuvat saimme käyttöömme. Tapasin lanseeraustilaisuudessa myös ensimmäistä kertaa nykyiset blogikollegani, kun paikalle saapui mm. Oma Koti Valkoinen -blogin Miia, White & Fresh -blogin Irina, Viisikko -blogin Paula ja Checklist -blogin Heidi. 🙂 Lopussa meistä myös ikuistettu yhteiskuva. Sattumalta myös törmäsin myös ihanaakin ihanampaan Lapsellista -blogin Annaan, joka näkyy kanssani kuvissa. <3

 

5 kommenttia “IKEAkuvaston lanseeraustilaisuudessa

  1. Kas, samoissa pippaloissa pyörähdimme! 🙂

    Ikean tilaisuudet ovat aina aika inspiroivia, ja on kiva pysyä kartalla sisustustrendeistä, vaikka varsinainen trendihamsteri en itse olekkaan. Vaikutti myös kiinnostavalle Pellan pieni esitelmä stailauksen maailmasta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *