Paras ja odotettu comeback

Siis nyt on kyllä sellaista sisustusuutisten helmeä että oksat pois. Nyt kun ollaan jo melkein toivuttu Ikean uutuustuotteiden lanseerauksesta, niin tulla tupsahtaa lisää upeuksia! Nimittäin sisustusbrändi Anno Collectionin paluu markkinoille. Aika monta sisäistä jippii huutoa kuului kun luin tästä ensimmäistä kertaa. Tai oikeastaan siitähän on vihjailtu mm. Instagramissa jo helmikuussa, mutta itse olin ainakin jo ennättänyt unohtaa koko jutun.

Anttila Oy:n konkurssista jäin itse eniten suremaan Anno Collectionin brändiä. Enkä taida olla suinkaan ainut, vaan monelle muullekin sisustajalle Annon tuotteiden loppuminen oli suuri pettymys. Mutta nyt ahh, tämän ihanan uutisen myötä pääsemme pian kaikki ostamaan taas näitä tuotteita, kun Anno Collectionin on ostanut Anttila Oy:n konkurssipesältä suomalainen perheyritys SGN Group, josta Anno on saanut arvoisensa kodin.

Olin myös erityisen innoissani kuullessani Susanna Venton Annolle suunnittelemasta yhteistyökokoelemasta, joka kantaa nimeä Myrtillus. Sieltä löytyy mm. paljon rakastettu Jalpaikka-matto uudessa sävyssä. Oma suosikki löytyi tuosta villamaisesta ryijymatosta, jota haaveilenkin jo omaan makuuhuoneeseen. 🙂

Annon uusi mallisto julkistetaan Habitare messuilla ja samalla aukeaa brändin oma verkkokauppa. Annon uudessa mallistossa palataan takaisin juurilleen ja nähdään paljon luonnonmateriaaleja, skandinaavista minimalismia ja kestävää suunnittelua. Hurraa!

Instagramin puolella käynnistin eilen arvonnan, jossa voi voittaa kaksi (2) lippua Habitare-messuille itsellesi ja kaverille. Joten jos halajat päästä näkemään mm. tämän Annon uuden malliston livenä, niin suosittelen käydä osallistumassa kilpailuun siellä. 🙂

Haluan vielä mainita toisen uutisen, josta luin aamulla. Nimittäin viime joulukuussa uuden omistajan saanut Kodin1 avaa 8. syyskuuta ensimmäisen myymälänsä Espooseen Kauppakeskus Merituuleen. Tietenkään Annoa emme siellä taida nähdä, vaikka mistä sitä ikinä tietää, mutta aion kyllä uteliaisuudesta käydä heti kurkkimassa valikoiman myymälän avauduttua. 🙂

Mainos alkaa

Sähkön hinta on nyt ennätys korkealla. Säästä sähkössä ja ota tästä Kotimaan Energian kiinteähintainen ja turvallinen sähkö 24 kuukaudeksi alkaen 9,97 snt / KwhMainos päättyy

3 kommenttia “Paras ja odotettu comeback

  1. Nimi on kyllä tuttu nimenomaan Anttila-ajoilta, mutta en ole koskaan sen enempää niihin tuotteisiin tutustunut. Voi kun olisikin silmää sisustamiselle 🙂 Mielelläni kyllä katson aina muiden sisustusvinkkejä ja kuvia, tässäkin postauksessa oli tosi kauniit kuvat 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *