Pieniä uudistuksia olohuoneessa

Olen tässä syksyn mittaan hieman uusinut muutamia asioita olohuoneessa (aikaisempia kuvia löytyy täältä ja täältä). Kattovalaisimet on vaihtunut ja jo oli aikakin. Vanhat kattovalaisimet olivat Clas Ohlsonista ja ostettu silloin kun olin täysin hullaantunut turkoosiin väriin ja sitä alkoi olla jo liikaa. Pikkuhiljaa turkoosi sai lähteä ja viimeisimpänä on ollut jäljellä enää nuo vanhat kattovalaisimet.

Uudet valaisimet on Ikeasta, ja ne ihastutti yksinkertaisuudellaan. En halunnut mitään huomiota herättäviä kattovalaisimia, sillä olohuoneessa on jo ilman niitäkin tarpeeksi katseltavaa. Ehkä vähän liikaakin. 😉

Olen myös aivan hullaantunut kultaan ja kupariin ja se on hiipinyt kuin huomaamatta meidän kotiin. Viimeisimpinä ostoina H&M:n kynttelikkö sohvapöydällä ja Plantagenin kukkaruukku, jossa koreilee ihana Aloe Vera.

Ja niin vain kuin viimeksi olin luopunut pastellisista koristetyynyistä, yksi sellainen lähti kuitenkin taas kaupasta mukaan. Mutta se sopii aivan järjettömän hyvin Tigerista löytyneen petroolin värisen nappityynyn kanssa.

Viikonloppuna aurinko helli meitä pitkästä aikaa ja viikkoja kestäneen pimeyden ja sateen jälkeen oli mukava taas kaivaa kamera esiin ja ottaa kuvia. Sainkin kuvattua paljon juttuja, joista olen jo tovin halunnut tänne teille kirjoitella. 🙂

Mutta mitäs tykkäätte näistä pienistä uudistuksista olohuoneessa?

5 kommenttia “Pieniä uudistuksia olohuoneessa

    1. Kiitos! Joo pienillä asioilla on kyllä helppo saada uutta ilmettä huoneeseen. 🙂

  1. Kaunis olohuone. Valoisa ja avaran oloinen, vaalea ja raikas, just sellainen kuin mäkin tykkäisin. Kuparia löytyy muuten meiltäkin, kaverina vähän messinkiä.

    Tosta sohvasta tykkään erityisesti. Meilläkin on ihan kiva kulmasohva, muttei kovin käytännöllinen, koska se on matala eikä sohvan alle pääse esim. imurilla. Sen sijaan kaikki pikkuautot kyllä mahtuu sinne…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *