Nopean aikataulun Halloween juhlat!

Eliksen sanoja lainaten, tulipa järjestettyä parhaat juhlat mitä on koskaan ollut. En olisi voinut kuvitellakaan vielä maanantaina ystäväni kanssa jutellessani, että tulevana lauantaina meillä on täällä luonani ihan kreisit lasten Halloween kekkerit!

Maanantaina nimittäin siis ystäväni heitti ihan ohimennen, että pitäisikö järkätä lasten Halloween juhlat. Innostuin ajatuksesta ja loin samantien whatsapp-ryhmän meidän ystäväpiirille. Ehdotin sinne lauantaiksi pirskeitä nyyttärimeiningillä ja kuinka ollakaan, lähes kaikki olivat heti mukana ajatuksessa.

Itse vastasin koristeluista ja jäätelökakusta, jonka lisäksi toki hostasin koko bileet luonani. Nämä nopean aikataulun Halloween juhlat olivat niin onnistuneet, että kaikki kiittelimme vielä perästä päin toinen toisiamme whatsapp-ryhmässämme.

Itse juhlia pääsi näkemään Instagramin Storyssa, mutta tässä vielä kuvia toinen toistaan herkullisemmista tarjoiluista, joita täynnä tämä Halloween -teemalla koristeltu pöytä notkui. Juhlissa oli kaiken kaikkiaan 13 lasta ja 7 aikuista, joten meininkiä ei bileistä puuttunut. Elis todella tuli syliini kuiskaamaan jossain välissä juhlia, että ”Äiti, nämä on parhaat juhlat ikinä mitä on ollut!” Noin tuntia myöhemmin hän tuli myös kuiskaamaan että ”Äiti, en jaksa enää juhlia..”.

Juhlat vedettiin tietysti pitkän kaavan mukaan ja luoksemme jäi vielä yökylään kolme pikkuprinessaa ja noitaa sekä kaksi ystävääni. Ihana viikonloppu siis takana. <3

Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

4 kommenttia “Nopean aikataulun Halloween juhlat!

  1. Tosi kivan näköistä! ? Niin hienot koristelut ja herkut! Noissa juhlissa olisin kyllä halunnut olla mukana! Nam! Mun alkoi tehdä mieli mokkapalaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *