Varpuspöllöjen ikikuusimetsä

Monta syytä rakastaa

..Siis mikä? Ja miten tämä kakku siihen liittyy?

Meidän töissä jäi yksi työntekijä eläkkeelle ja halusimme muistaa häntä 10 vuoden työurastaan meillä kakkukahvien muodossa. Alunperin oli tarkoitus tilata kakku muualta, mutta koska kakkutilaus oli unohtunut tehdä, ehdotin että minä tekisin kakun. No miksipä ei kun olen tällainen kotileipuri.

Hirveästi ei jäänyt kakulle aikaa ideointiin ja koristelu syntyikin juhlapäivän aamuna. Mitään selkeää visiota ei siis ollut, vaan kaikki lähti maljakossa olleista viikonloppuna ostamistani oransseista ruusuista. Kaivelin kaapeista muut tarpeet ja tällainen siitä syntyi.

Juhlakalu nimesi kakun kuitenkin Varpuspöllöjen ikikuusimetsäksi heti sen nähtyään.

VINKKI! Käytin kakkuun erästä uutta tekniikkaa, nimittäin olen jo pitkään miettinyt miten strösselit ja nonparellit saa nätisti kakun sivulle. Googlettelin asiaa ja löysin aivan mainion vinkin. Leikataan sopivan kokoinen pala leivinpaperia, spreijataan siihen vuokasprayta ja sitten asetellaan koristeet haluamalla tavalla. Lopuksi asetellaan leivinpaperi kevyesti kakun pinnalle ja tadaa, koristeet jää kauniisti muotoonsa kakun reunaan!

Monta syytä rakastaa

Monta syytä rakastaa

Monta syytä rakastaa

Monta syytä rakastaa

Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

13 kommenttia “Varpuspöllöjen ikikuusimetsä

    1. Apua, ihania kommentteja täällä! En osannut yhtään odottaa tällaista. ? Onneksi jää kuvat muistoksi kun kakku on kajonnut herkkusuihin. ?

    1. Joo siis mulla kans on aina ollut nonparellit ympäriämpäri ja sitä hukkamäärää! Nyt päätin että tähän täytyy olla joku konsti ja niin vain olikin. ? Ei se rasva imenyt värejä ja mulla ehti vielä hyvän tovin seistä nonparellit siinä rasvan päällä ennen kuin vasta asettelin paikoilleen kakun reunoihin! Testiin vaan! ?

    1. Oi kiitos Anni kommentistasi, seuraan sun taideteoksia Instagramissa kateellisena joten merkitsee tosi paljon sun kommentti! ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *