Sisustussuunnittelijan tutkinto narikassa

Täältä tervehtii tuore sisustussuunnittelija! Nyt on tutkinto suoritettu ja viime viikonloppuna oli viimeiset opintopäivät, jotka päättyivät todistusten jakoon. Nämä viimeiset päivät olivat ehdottomat lempparini, pääsimme stailaamaan eri tiloja ja tekemään sommitelmia ja nämä taltioitiin upeiden valokuvaajien toimesta.

Koska olen myös todella kiinnostunut valokuvaamisesta, seurasin myös heidän työtä into piukeana. Ensimmäisenä päivänä valokuvaajana oli Pauliina Salonen ja toisena päivänä Martti Järvi. Muutama kikka sisustuskuvaamiseen tarttuikin näistä päivistä mukaan ja toivottavasti jatkossa myös omat kuvani ovat aavistuksen parempia. 🙂

Todistusten jaon jälkeen lähdimme kolmen hyvän koulukaverini kanssa syömään, olimme jo etukäteen varannut pöydän Pjazzasta. Masut täynnä suuntasimme vielä Erottaja Barin kautta ja siinähän kävi lopulta niin, että todistukseni jäi otsikon mukaisesti narikkaan hukatessani narikkalappuni. Kevyt illallinen päättyi siis omalta osaltani astetta rankempaan bailaamiseen, mutta todistus on nyt noudettu narikasta ja olen saanut ihastella sitä onnellisena!

Ensimmäinen työkeikkakin starttaa piakkoin, kun suuntaan tänään tapaamiseen tulevan asiakkaani kanssa. Olen kyllä niin onnesta soikeana tästä ja toivottavasti töitä ja kokemusta poikii vielä monen monta lisää!

Iso kiitos Helsinki Design Schoolille sekä luennoitsijoille kuluneesta vuodesta ja antoisista opintopäivistä sekä opiskelukavereilleni olemassaolostanne, ilman teitä opiskelu olisi ollut huomattavasti tylsempää! <3

Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

5 kommenttia “Sisustussuunnittelijan tutkinto narikassa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *