Joulumaa lyhdyn sisällä

Tämän joulun megahitti on ollut pieni tonttuovi ja onhan ne ollut ihan hurjan söpöjä. Vähän fiilistä söi huomatessani Kärkkäisen myyvän valmiita tonttuovisettejä, kun mielestäni näissä on kyse juuri omasta luovuudesta ja askartelutaidoista.

Noh, meillä ei tonttuovea rakennettu, mutta sen sijaan tein pienen joulumaan kynttilälyhtyyn, joka lojui ylimääräisenä. Tiger on ihan mahtava kauppa, kun sieltä löytyy vaikka mitä tilpehööriä juuri tällaisenkin rakentamiseen. Sieltä löysin jopa eurolla pussin tekolunta. Toki olisin voinut käyttää suolaa tai sokeria pohjalla, mutta tuo tekolumi näytti paljon kivemmalta. Idea joulumaan rakentamiseen lähti nähdessäni tuon pienen tontun reen päällä, se oli pakko saada. Tonttujen vieressä oli paketeissa pieniä kärpässieniä, nekin tahdoin. Käytävän päästä bongasin vielä pieniä pulloharjoja muistuttavia erivärisiä ja -kokoisia ja -mallisia joulukuusia ja joulumaa oli valmis!

Kovasti suunnittelin tällaisten tekemistä päiväkotiin Eliksen hoitajille joululahjoiksi, mutta sopivien lyhtyjen löytäminen edullisesti kävi liian hankalaksi ja taidamme huomiseen joulujuhlaan mennä vain kauniiden kukkakimppujen kera!

Mitä mieltä olette tästä joulumaasta ja löytyykö teiltä tonttuovi tai tällainen joulumaa?

8 kommenttia “Joulumaa lyhdyn sisällä

    1. Täytyy myöntää että joulumoodi ollut itselläkin vähän kateissa.. Johtunee varmaan ulkona vallitsevasta säästä! Olen hieman väkisin yrittänyt lapsen vuoksi löytää joulumieltä ja olemme kaivaneet tonttuja esiin ja tehneet pipareita 🙂

    1. Kiitos 🙂 Olen siihen vielä laittanut tuollaisen pienen led-nauhan ympärille niin se on kyllä söpö!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *